Запознайте се със сексапилния актьор от „Влад“, който събира все повече зрители всяка вечер

Българските любители на теленовелите все повече отчитат добрите качества на румънския сериал „Влад“, излъчван отскоро по бТВ.

“Влад” е адаптация на изключително популярния турски сериал „Езел“, чиито права са закупени от Румъния. В „Езел“ ролята на сляпата Мария от „Влад“ се изпълнява от голямата актриса Ипек Билгин,

Актрисата, изиграла Есма Султан, всъщност е изключително спортна натура

станала любимка на публиката и в България, превъплъщавайки се в Есма Султан от „Завинаги“.

Невероятните превълпъщения на актрисата Ипек Билгин, изиграла ролята на Есма Султан (СНИМКИ)

Адриян от „Влад“ е също Адриан в живота

39-годишният Адриан Натрея вече е кинозвезда в родината си и много бързо успя да се превърне в любимец и на българските зрители, влизайки в главната роля на съименника си Адриан – Влад.

Но кой е красавецът, който все повече приковава вниманието?

Роденият на 6 август 1981 г. в Брашов, Румъния, Адриан завършва Националната академия за физическо възпитание и спорт. През 2007 г. играе първата си роля във филма La Bloc, както и в Queen & Country (2014).

Женен е за модела Алина Нартеа Феринчеак. Имат дъщеря Мара,която е на четири годинки и половина. Съвсем скоро в телевизионно шоу актьорът обяви, че съпругата му отново е бременна и очакват второ момиченце, което по думите му не е било планирано.

Довечера във “Влад” Адриан се изтърва и казва нещо от едно време

Адриан и Алина са двойка повече от 10 години. Съдбата ги среща в Тунис през 2010 г., където двамата са били поканени за фотосесия.

„Влад“ стартира в Румъния през 2019 г., като за отрицателно време се превръща в най-гледания сериал в северната ни съседка за последното десетилетие. Всеки епизод от вълнуващата поредица привлича средно по 2 милиона зрители пред малкия екран, а в интернет платформите „Влад“ е категоричен лидер с рекордна гледаемост сред телевизионните продукции.

Добрата новина за новите фенове на теленовелата е, че до момента от сериала са заснети три сезона, а в момента се подготвя и четвърти. Всеки един от трите сезона се състои от 26 епизода по 45 минути.


image0 (9K)