Акценти на ЗАРАТА на 21 декември 2019 година

Румен Радев: Думата на 2019 г. е “безветрие”, думата на 2020-та ще е “отговорност”

Думата на 2019 г. е “безветрие”. Мисля че това е олицетворение на липсата на промени във въздуха, който дишаме, така и в управлението на държавата. Много бих искал да кажа, че е “демокрация”, но аз не виждам промяна в управлението. Думата на следващата 2020 година ще е “отговорност”. Това каза президентът Румен Радев в интервю за предаването „Годината“ по Дарик.

Борисов: Радев и Нинова се държат като прясно родени бебета

Министър-председателят обясни, че страната ни е излязла в най-високите позиции на интересите на големи компании.

Станишев: БСП все повече заприличва на популистка, а не на лява партия!

Станишев подчерта, че изтичащата година е била трудна за управление, трудна за ГЕРБ, но социалистическата партия не се възползва от пропуските на управляващите.

18 години от трагедията пред столичната дискотека “Индиго”

Привечер на 21-ви декември 2001 година на стълбището пред заведението загинаха 7 деца, прегазени от свои връстници, напиращи да влязат в дискотеката. Други 12 деца пострадаха тежко при инцидента.

Тръмп подписа внушителен военен бюджет: военни операции, космически сили, санкции срещу “Северен поток 2”

Американският президент Доналд Тръмп подписа закона за бюджета за отбрана на САЩ за финансовата 2020 г. Одобреният финансов план (National Defense Authorization Act) възлиза на внушителните 738 милиарда долара, посочва ДПА, на която се позова БТА. Това е с 3,1 процента повече, отколкото през финансовата 2019 г.

Той връща водата в язовир „Студена“. Атанас Русев и планът му за спасяване на Перник

Той има план. План как да напълни язовир „Студена“ и да помогне на Перник да излезе от кризата. От повече от месец Атанас Русев чука по вратите на институциите, за да предложи своето решение. По първоначални оценки планът му може да увеличи притока към язовира, осигуряващ питейна вода на Перник, Батановци и няколко села в района, може да се увеличи с около 30 000 – 40 000 куб. м. вода на ден.

Цветанов пак подпука Борисов: Не съм го познавал достатъчно добре

По думите му той е бил дискредитиран, имало е интерес от неговото дискредитиране. Хора, които са около и в ГЕРБ са имали известни интереси, обясни Цветанов. Той отрече обаче в това роля да има премиерът Бойко Борисов.

Орбан национализира шест частни клиники за инвитро

Унгарското правителство пое контрола върху шест частни клиники за инвитро и увеличи финансирането за тези процедури, за да ги направи по-достъпни за повече двойки, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Целта е да се промени тенденцията за спад на раждаемостта, заяви правителството.

Ивайло Захариев напълно полудя по Станислава

Иво и Станислава дълго се опитваха да бъдат дискретни, но това вече е невъзможно. Преди да се отдадат на страстта си, започват свалка в мрежата, където дори потребители стават свидетели на палавите закачки между тях. Никой от двамата не издава от кога точно датират отношенията им, защото по всяка вероятност те са стартирали още преди края на брака на Иво Захариев, гласи информацията на запознати със скандала.

Детронират джукестата Мис България заради брутални снимки под душа?

Скандал зрее по Коледа! Разголени снимки и еротични фантазии като нищо могат да предизвикат взрив и короната да падне от главата на Радинела Чушева, бившата адреналинка от “Господари на ефира”, която спечели приза Мис България преди броени седмици.

Татяна Лолова се топи

Комедийната актриса се е свършила в рамките на най-тежката си година, в която загуби съпруга си и куп приятели. Свалила над 20 кг, като трансформацията се забелязва най-вече на лицето й.

Внучката на Илиана Раева тръгва по стъпките на баба си, майка й не дава

3-годишната внучка на Илиана Раева вече тръгва по стъпките на баба си. Момиченцето ще става гимнастичка, въпреки че майка й Виолета Сиракова е против.

Фамилия Халваджиян на Седмото небе!

Синът на Маги Халваджиян и Кремена – Бедрос и половинката му Александра Енева станаха родители за втори път. За прекрасното събитие съобщи самият Бебо в социалните мрежи.


image0 (9K)