Акценти на ЗАРАТА на 20 септември 2019 година

Миролюба Бенатова стана таксиметров шофьор

След 26 години като журналист Миролюба Бенатова днес работи като шофьор на такси. През юли договорът й с Нова телевизия беше прекратен. В публикация във Фейсбук в петък тя обясни, че е търсила друга работа като журналист след това. „Тук – там ми казаха, че няма място за репортер като мен. Имали желание, но нямали възможност. Разбрах ги. И потърсих поприще, в което още търсят хора.“

Борисов: ГЕРБ ще подкрепи БСП за създаване на анкетна комисия по казуса с БНР

ГЕРБ ще подкрепи предложението за на БСП за съставяне на парламентарна анкетна комисия по казуса с БНР, при който излъчването на програма „Хоризонт“ на националното радио беше спряно за няколко часа. Това обяви пред медии в парламента премиерът Бойко Борисов.

Прокуратурата извади нови доказателства срещу Николай Малинов

Публикуван е и договор между Руския институт за стратегически изследвания (РИСИ) и “Русофили” от същата година. Организацията на Малинов е получила 2,2 млн. рубли (около 60 000 лв., бел.ред.) за журналистически материали, които да отразяват вътрешната и външна политика на България.

Полфрийман излезе от затвора, предадоха го на миграционните власти

В 15.43 минути Джок Полфрийман излезе от сградата на Централния софийски затвор под конвой на служители на дирекция “Миграция” в МВР. Беше качен в автомобил и откаран в Бусманци, където е центърът от затворен тип за настаняване на чужденци.

Протестираща: Ще се запаля. Каракачанов да дойде да ме гледа как ми взеха земята

,,Имаме документи за собственост от 1939 година. От 2005 година започнахме с протести. Бяхме в София, бяхме пред парламента, беше ни обещано решаване на проблема. До момента никой не си е получил земите. Не ни пускат да си влезем във владение. Имаме спечелени дела”, заявиха протестиращите за БНР.

Президентът Радев подкара колело из София

В петък по обяд президентът Румен Радев бе забелязан да кара колело в центъра на София. Снимките бяха публикувани от потребител в социалната мрежа “Фейсбук”.

Златни пръстени се “изпариха” посред бял ден от заложна къща в Стара Загора

За кражбата е съобщила  24-годишна жена, продавач-консултант в заложна къща, намираща се в Стара Загора, на ул. “Ген. Гурко”, информираха от Първо РУ – Стара Загора. Станало ясно, че баш по обед на 19 септември, около 12.30 часа, от обекта са задигнати два златни пръстена.

Спипаха заралии с наркотици при полицейска спецакция

30-годишна жена и неин връстник от Стара Загора са заловили спецченгета при операция за пресичане, разкриване и документиране на престъпления, съобщиха от  ОДМВР.

Съдът прати в ареста крадлив рецидивист от Казанлък

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо А.К., на 35 г., за кражба на документи и пари.

Побеснял рокер преби шофьор и помля колата му

Двамата водачи си разменили остри реплики, което вбесило рокера. Той слязъл от мотора си и извлякъл 39-годишния видинчанин зад волана и започнал да го налага жестоко. След като го оставил да лежи на асфалта се заел да троши оборудването на автомобилa му. След това мъжът яхнал машината си и отпрашил.

Слави вдига сватба!

Освен нов телевизионен проект и политическа партия, Слави Трифонов подготвя още едно важно събитие в близкото бъдеще. Дългия вдига сватба!

Ефектната Мария Календерска се превърна в бледа сянка на Бареков

Половинката на политика Николай Бареков – Мария, окончателно се превърна в домакиня. Красивата и ефектна брюнетка с небесно сини очи плени с визия мъжа си, а днес вече няма и помен от нея.

Райна продума за раздялата с гаджето й и защо излъга, че е бременна

За раздялата си с ММА боеца Валери Тюлеков се изписаха доста неща. Говори се, че ревността му е сложила край на отношенията им. „Относно това се изписаха много неща, които не смятам да коментирам“, казва фолкдивата. Според нея в наши дни почти всичко е тотално извратено – критериите за красота, любов, отношения и пр.

Емануела се срина заради малкия си син

„Сринах се. Получих нервен дерматит, падна ми имунната система… Чувствах се адски зле, имах момент, в който дори изпитвах усещане за вина, че ходя на работа. Луда работа, направо откачена история”. Емоционалното признание направи Емануела в интервю за вестник „Уикенд” по повод съдебната битка, която води с Димитър Динев за правата на сина им.

Тази вечер в “Сълзи от рая”: Какво се случва с Дженет, изоставена във взривената кола

След като двете момичета катастрофират заради срязаните спирачки на колата – по поръчка на Кая, Арзу спасява Мелиса и я откарва в болница. Дженет отново е дъщерята втора ръка, изоставена от майка си на произвола на съдбата.

Хороскопът ви за 21 септември вече е тук

Тази събота може да я използвате за различни емоционални събития и преживявания със семейството си или с любимия си човек. Отпуснете се, наслаждавайте се на малките неща в живота си и избягвайте да показвате сърдито или тъжно лице. Провокации за това ще има.


image0 (9K)