НАЙ-НОВИ:

Животът на истинската Арзу в “Сълзи от рая” е още по-драматичен и от сериал

Актрисата Есра Ронабар, която българските зрители гледат в ролята на Арзу/Джавидан в сериала “Сълзи от рая”, е в брак с друга голяма звезда на турското кино – Баръш Фалай, познат от няколко теленовели, излъчвани по нашите телевизии, сред които “Кварталът на богатите” и “Твоят мой живот”.

Есра е родена в Измир, но била отгледана от семейството на баба си и дядо си, бошняци от Истанбул. После заминала да следва химия в Анкара, но любовта към театъра надделяла и въпреки противопоставянето на родителите си, тя завършила актьорско майсторство в Анкарския университет. Върнала се в Истанбул, за да наглежда сестрите си близначки, които следвали там физика, но решила, че ще остане в града, център на филмовата и телевизионна индустрия.

47-годишният сега Баръш среща любовта на живота си през 2004 година, когато е в гримьорната на театър в Измир, където той играе по това време. Там влиза красива млада жена – негов страстен почитател, която иска непременно да се запознае с магнетичния все още неизвестен актьор. И за двамата това е любов от пръв поглед. Вече се досещате, че красавицата е Есра. Но между тях не всичко се получава толкова бързо. Консервативното семейство на девойката не се решава да даде съгласието за техния брак, който въпреки това става факт, но чак 2 години по-късно – на 7 юли 2006.

Нейният благ и нежен характер укротява неговия малко сприхав нрав, признава самият Баръш.

През 2009 се ражда синът им, но това е и най-тежкият период за семейството, защото много скоро след раждането Есра катастрофира на път за снимки. Лекарите не дават надежда, че актрисата ще се възстанови, но изглежда грижите на любимия я връщат към живота. Баръш е неотлъчно до нея. Емоциите от трагедията обаче се отразяват на отношенията им по-късно и двойката стига почти до развод. Ала както става в добрите стари сериали с хепиенд, двамата се преоткриват и дават втори шанс на обичта си.

“Сълзи от рая” е успешен римейк на корейски сериал. Сценаристите са оплели много вълнуваща история и обещават хубав край. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Европейската народна партия и Алиансът на социалистите и демократите в…