Акценти на ЗАРАТА на 20 октомври 2016 година

Семейство с две малки деца загина в зверско меле на пътя София-Варна!

„Рено Каджар”, пътуващо в посока София с регистрация от столицата, внезапно е навлязло в насрещната лента и ударило челно шуменски „Ситроен”. Във втората кола са пътували мъж и жена, вероятно семейство, както и две деца. Предполага се, че са родителите с дечицата си.

“Медиана”: Седем дни преди вота за Фандъкова биха гласували 27,8%, за Манолова – 24,3%

Социологическо изследване на агенция “Медиана” седмица преди изборите дава 3,5% предимство на кандидата на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова пред основния й опонент – гражданския кандидат Мая Манолова. За сегашния кмет Фандъкова биха гласували 27,8% от запитаните. За Манолова – 24,3%. Към момента (една седмица преди изборите) може да се каже, че кметските избори в София ще се решат на балотажа на 3-ти ноември, основният извод от изследването.

На дъното сме в ЕС, този път по риск от бедност

България е водеща в ЕС по риск от бедност, като една трета от българите живеят в риск от бедност или социално изключване, показват данни на Евростат, цитирани от Нова телевизия, а разликата между нас и Чехия, където положението е най-благоприятно, е 20 пункта.

Шефът на ЦИК: Готови сме за местните избори

„Този път проведеното обучение беше изключително сериозно. Миналата седмица, само в рамките на пет дни, членове на ЦИК посетиха всички 28 областни центрове в страната и проведоха обучение на членовете на ОИК. На тези обучения имаше членове на МВР, на пожарната, на ГРАО, на информационно обслужване, на областни и на общински администрации“, посочи Стефка Стоева. Председателят на ЦИК не скри очакването си, че в изборния ден ще има проблеми и ще има нарушения.

“Няма Пеевски, няма Путин, няма Обама”. Кой е човекът на Кремъл в делото КТБ

Фалитът на КТБ е бил разследван без да се изяснява ролята на руския газов проект “Южен поток” в него. Това става ясно от разследване на неправителствената организация “Антикорупционен фонд”, чиято първа част беше публикувана в петък. Във видео на организацията е обнародван документ от делото за КТБ, който представлява банкова гаранция за два и половина милиона евро за проекта “Южен поток” на името на руската фирма “Стройтрансгаз”.

Кола се вряза в група хора на градски площад в Холандия. Ранени са петима

Шофьор се вряза с кола в група хора на площада на холандския град Девентер след спор тази сутрин. Ранени са пет души, съобщи полицията, цитирана от ДПА. Четирима са приети в болница. Животът на никого от пострадалите не е застрашен, уточниха силите на реда.

Принц Чарлз и синът му Уилям делят власт и богатство на тайни срещи

Принц Уилям ускорява подготовката си да поеме задълженията на баща си принц Чарлз, пише в. “Дейли стар”. 37-годишният херцог на Кеймбридж се подготвя да стане наследник на трона, когато Чарлз поеме властта от кралицата в качеството си на следващия крал на Великобритания.

Грешките, които правим, като си мерим кръвното

дори и малките грешки водят до неправилни стойности и следователно често до неправилно дозирани лекарства. Това от своя страна може да бъде опасно за здравето ви. Вижте кои са най-честите грешки, които хората допускат.

Кера от “Пътят на честта” изстрадала тежко раздялата с Калин Врачански, криела аборт от него

Днес актрисата, която е щастливо омъжена, не иска да си спомня за една от най-бурните си връзки. В продължение на няколко години тя е гадже на Калин Врачански. Двамата дори живеят заедно и са на път да официализират отношенията си. Точно тогава Калин е връхлетян от славата – тръгва сериалът „Стъклен дом” с негово участие…

Койна Русева се шегува с ужасна тайна

Старозагорската потомствена актриса е поела твърде много ангажименти напоследък, включително се изявява като певица в дует с Миро, и това може да е довело да свръхнапрежението й, което красавицата потушава с алкохол, коментират фенове на атрактивната дама.

Антон Хекимян се забърка в комшийски скандал

Апартаментът му е в стар блок, но в зелената и престижна част на района. Преди 2 години, когато станал новодомец,старозагорецът, който е водещ в бТВ избрал да си купи дом на това място точно заради озеленения терен.

Тежък порок мъчи Блатечки, Диляна луда от страх

Преди време актьорът заяви, че иска да спре цигарите, но е наясно, че това няма да стане никак лесно. Затова от традиционна цигара мина на електронна. Но честотата, с която пуши, независимо къде е, е плашеща.

Нели Рангелова: Гладувам, но не ми пука. Не се понасям като дебела жена

Изпълнителката на „Мой стих”, навърши 61 години на 15 септември, което я прави кака на водещата Гала, която ще празнува 53-тия си рожден ден през февруари следващата година. И все пак Нели буквално сияеше с младост и свежест, за които биха й завидели и най-актуалните топ красавици, които са на годините на сина й Мартин.

Натали Трифонова гушна бебе

Трифонова е израснала далеч от баща си. Родителите й се разделили, когато била едва на 10 години. От поста не става ясно по майчина или бащина линия е бебето. Вcички, кoитo обаче са виждали мaйкaтa нa Нaтaли ca кaтeгoрични, чe двeтe изглeждaт пo-cкoрo кaтo cecтри.

35% от жените изневеряват постоянно. Защо го правят?

Едно проучване установи, че приблизително 60% от мъжете системно лъжат жените си. Същото проучване показа, че около 35% от жените непрекъснато изневеряват на съпрузите си. Затова не се изненадвайте, когато разберете, че любимата ви изневерява. Защо ли?

Седмичен хороскоп 21 – 27 октомври

За Овните се очертава добро партньорство, а Телците да не участват в кавги. Близнаците следва да се стабилизират, а Раците ще имат успешен, но нервен период. За Лъвовете седмицата ще е трудна, а Девите разгръщат възможностите си. За Везните не липсва подобаващо признание, а Скорпионите да поддържат активността си. Стрелецът да се владее по-качествено, а Козирозите са късметлии. Стабилността на Водолеите е подчертана, а Рибите да се мобилизират.

Хороскопът ви за 21 октомври вече е тук

Може да очаквате разговори или срещи с приятели, които живеят в друго населено място или, които ще пътуват за някъде. Ще можете да получите споразумение или яснота по ваш проблем. Дори да не ви удовлетвори резултата, по-важното е, че ще се освободите от основните си страхове.


image0 (9K)