Седмичен хороскоп 21 – 27 октомври

За Овните се очертава добро партньорство, а Телците да не участват в кавги. Близнаците следва да се стабилизират, а Раците ще имат успешен, но нервен период.

За Лъвовете седмицата ще е трудна, а Девите разгръщат възможностите си. За Везните не липсва подобаващо признание, а Скорпионите да поддържат активността си. Стрелецът да се владее по-качествено, а Козирозите са късметлии. Стабилността на Водолеите е подчертана, а Рибите да се мобилизират.

Овен

Мобилизирайте силите си и насочете активността си в създаване на условията, водещи към успеха. Седемдневието разкрива чудесни възможности за успешно делово партньорство, и ви носи достатъчно шанс за реализация на деловите цели.

В личен план обаче тази характеристика е неприложима. Прецизното планиране ще е силен коз в ръцете ви. Н е влизайте в кавги с администратори. Петък и неделя са плодотворни, а събота е трудна. Понеделник е хубав, но вторник ще е тежък. В сряда се очертават силни нерви и проблеми. Четвъртък е благоприятен.

Телец

Винаги има възможност, стига да не затваряте вратите пред и след себе си. По-изразителната отзивчивост, както и по-голяма предпазливост са силно препоръчителни за представителите на Телец през предстоящата седмица.

Късметът ви е силен, но трябва да се разграничите от противоречията в деловите среди, защото ще си създадете проблеми. Тук става въпрос за издигане на пречки от високостоящи.

Петък и неделя са успешни, а събота е нервна. Тежките делници са вторник и сряда. Понеделник и четвъртък преминават добре.

Близнаци

Старайте се да създавате около себе си ведрина и настроение. Представителите на Близнаци следва да си дадат ясна сметка за стабилността си и да не преиграват, защото сега – за разлика от друг път, основата върху която са стъпили не е стабилна и ще достигнат до провал.

Късметът ви не е слаб, но пък не бива да разчитате изцяло на него, защото това е хазартен подход. Петък идва с промени, а уикендът е сполучлив. Понеделник е хубав,, но се владейте! Вторник и сряда са нервни и напрегнати. Четвъртък е хубав.

Рак

Ще се възползвате от правото си на избор, но от подхода ви ще зависи до колко правилен ще е той. Раците разполагат със силен шанс за успешна реализация в обществото и деловите среди, и мнозина ще се възползват от него. У повечето от родените в знака се забелязва остра нервност, която лесно може да ви дестабилизира. Овладявайте се! Периодът е благоприятен за реализация.

Избягвайте сблъсъците! Петък е печеливш, а събота е напрегната. Неделя е успешна, но понеделник е много труден. През следващите дни отношенията са силно изострени.

Лъв

Ще насочите енергията си основно в сферата на интересите си и от там ще дойдат средствата, които очаквате. По-голямата част от предстоящия период ще премине в условията на неудобства и повишена нервност.

Ако не обръщате внимание на някой външни дразнители и проблеми, ще се радвате на повече спокойствие. Мнозина ще са крайно недоволни от грубо вмешателство на високостояща личност в деловата им дейност. Петък се характеризира с промени, а уикендът е добър. Хубавите делници са понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са мъчителни.

Дева

Запазете спокойствието си и при трудности мобилизирайте силите си, за да ги преодолеете по-бързо. Представителите на Дева са в преход към по-голяма самостоятелност, поради което новия седмичен период ще

заеме важно място за по-значителната и независима изразност на родените в зодията. Този петък ще е твърде успешен и печеливш. Събота преминава спокойно, а неделя ще ви изненада с хубава информация. В понеделник не се предоверявайте! Възможна е измама. Вторник е с ярки възможности за успех. Сряда е напрегната, а четвъртък е начало на промени.

Везни

Ще направите осъществими целите си, ако се отнесете с необходимото внимание и практичен подход към реализацията им. Седмицата ще ви зарадва с признание за постиженията ви, от хора, към чието мнение не сте безразлични. Безспорен факт е, че въпросната ситуация ще ви вдъхне още повече увереност в успеха по предстоящите дела и задачи.

Периодът е доста хубав за реализация в деловата сфера, а сегашните ви успехи ще са достатъчно доказателство за бъдещите. Петък е печеливш. Събота също, но е по-напрегната. Неделя и понеделник са тежки. През делниците действайте активно.

Скорпион

Последните развития в живота ви ще ви държат в особено приповдигнато състояние на дух. Седемдневието започва добре – материална сполука, печалби, лична стабилност. В личен план определено може да се каже, че на мнозина им липсва стабилност, което при мнозина се свързва с бързи промени от външно естество.

Разполагате с шанс за успешно провеждане на делови преговори. Петък е печеливш, но уикендът ще е труден и неприятен. С изключение на много успешния вторник, за успеха ви в делниците следва да сте достатъчно активни.

Стрелец

През седмицата ще търсите съдействието на хора, за които сте сигурни, че биха ви подкрепили в предстоящите ви начинания. Седмичният етап е с много добри дадености за успех в деловата сфера и за реализация на лични цели, но преобладаващият процент от родените в зодията са доста мрачни и често пъти сами пречат на сполучливата си изява. Не влизайте в кавги с вишестоящи.

Стабилността ви не е изразителна – укрепете я! Петък и събота ще са успешни, но неделя е мъчителна Много напрегнат е понеделник, а вторник е хубав. Сряда и четвъртък са напрегнати и успешни.

Козирог

Ще дадете предпочитание на съществените и важни неща, които осмислят ежедневието ви. Новата седмица се отличава с чудесни първоначални данни за реализация на деловите цели и намеренията за постигане на желаните позиции в бизнеса.

По отношение на вторите процесът на това постижение няма да приключи с изминаването на седемдневието, но до два месеца ще има добри налични резултати. В петък осъществявате намеренията си. С изключение на успешната за парични печалби и контакти сряда, другите дни са напрегнати.

Водолей

Амбицирано ще се насочите към проекти, в които може да реализирате потенциала си. В момента Водолеите са истински стабилни, а факторите свързани с подобно твърдение засягат личната и професионалната им непоклатимост.

За някои е належащо да поработят в емоционален план,където явно изостават с овладяването на нервите, но и с този пропуск ще се справите в близко бъдеще. Петък е хубав, но уикендът носи много напрежение. Понеделник носи промени, а вторник е доста успешен. Ярка успешни се и следващите два дни.

Риби

Лошото ви настроение вече отминава и на хоризонта излиза искреното отношение на заобикалящите ви хора. Почти всички представители на Риби няма да са в обичайната си форма през седемдневния период, което се дължи предимно на лични проблеми.

Като делова реализация едва ли ще възникнат ситуации, които биха намалили ползотворните ви възможности, но събитията в личния ви живот явно създават доста напрежение.

Петък е успешен, а уикендът е нервен. Понеделник също носи много нерви, но следващите три дни ще ви радват с подобаваща сполука.

 


image0 (9K)