Къде остана усмихнатият и доброжелателен Сами, който изригна с нападки във Фермата?

Младият и вечно усмихнат Сами Хоссни не издържа на напрежението в последните дни на риалити предаването „Фермата: Нов свят и изригна с нападки най-вече срещу автомонтьора Красимир Джунов.

Той се настрои против него още по време на дуела му с Митко Калайджиев, когато се яви прецедент с неправилна подредба на трасето и Краси спечели една от състезанията по-бърз само със секунда. Тогава Митко се отказа от повтаряне на играта, беше си ударил лошо ръката, и подари 3 точки на монтьора. В крайна сметка Краси спечели дуела, но победата му загорча. Не пропусна да го ужили и Сами, според когото постъпката му не е била мъжка и той е предал приятелството си с Митко.

Участниците във Фермата тази година са единодушни кой ще спечели 100-те хиляди

И нещата ескалираха, след като Красимир избра Сами за първи дуелист и с това даде шанс на Станислав, като втори, да избере точките за игрите.Надали някой от зрителите е очаквал друго, тъй като двамата „сиромаси“ са заедно от първия ден във Фермата, имат си приказката, помагат си и останах тандем до края. Но не така вижда отношенията фитнес треньорът. Сами реши, че разделението между бедни и богати е останало определящо и въпреки, че той е дал шанс за сближаване между него и Красимир, дружбата им е била фалшива (поне от страната на другия, твърди мъжът с египетски произход).

Обзет от чувство за превъзходство, Хоссни се разграничи от останалите участници, които се борят за голямата награда от 100 000 лева. „Това е много малка сума. Докато съм тук, в шоуто, губя около три пъти повече пари, отколкото ако спечеля приза. Нямам финансова изгода да отида на финала“, заяви Сами пред камерите.

Краси пък чистосърдечно си призна, че за него това са много пари и с тях може да оправи живота си. „Аз бих постъпил по същия начин, по който постъпи Краси. Арената за двубои е място за състезание“, заяви подкрепата си за автомонтьора софтуерният милионер Митко Караиванов, когото Краси вчера елиминира в много оспорван двубой. Така и Караиванов си тръгна от Фермата, но в типичния за него стил се раздели с продуцентите и участниците с думите, че това е било много важно и полезно за него време и би бил изключително доволен, ако с поведението и разговорите, които е провел в публичното пространство, ще накара поне един български емигрант да се върне отново в Родината и да заработи на пълни обороти за нейната промяна.

Какъв жест подготвя Красимир за Веселка на финала на Фермата?

Състезанието между Сами и Станислав започна изключително зле за военния, който след първите две игри е пълен пораженец, губейки с 3 точки. Сами го би с лекота и с доза изхвърляне, което никак не се хареса на останалите 3-ма финалисти Краси, Марго и Веселка. А детската учителка късно вечерта коментира пред своята камера, че мъжката солидарност е станала на пух и прах и май е само мит.

Как ще завърши последният дуел във Фермата: Нов свят и кой ще бъде четвъртият финалист, ще стане ясно днес. А големият финал е в събота на 14 декември, когато един ще спечели заветните 100 000 лева.


image0 (9K)