Какъв жест подготвя Красимир за Веселка на финала на Фермата?

В седмицата на елиминационните дуели във Фермата: Нов свят се случват изключително важни събития, изливат се емоции от всякакво естество и за зрителите става все по-интересно.

Първи за дома си тръгнаха 2в1 участничките Дана и Велислава, майката и дъщерята, които заедно доплуваха почти до финала майсторски и с много добре изградена стратегия: Интелигентната Дана се явяваше на въпросите от „История“, а мощната футболистка размазваше всички на силовите състезания. Но дойде ред и да се разменят и както се очакваше, 47-годишната Дана не можа да се пребори с 22-годишната дребничка фурия Веселка.

Така вчера станаха ясни жените финалисти – детската учителка Маргарита и многодетната майка от балканското село Борима – Веселка.

Разочароваха ли ви гостите във Фермата, влезли да дарят пари за каузата на фермерите?

С избора на Веселка за дуелист, Краси си направи тънката сметка 1. Тя да има право да избере, когото си реши и 2. Веселка, като евентуален победител, да му върне жеста и да го посочи като първи дуелист, за си избере и той противника между тримата: Сами, Митко и Станислав.

Точно така се случи. Вчера започна битката за едното от двете места за финала при мъжете. Красимир се срещна на малката арена с Митко Караиванов и спечели първите две игри, като приключиха деня с резултат 3:0. В епизода тази вечер ги очаква продължението на двубоя. След приключването му и изпращането на победения, Сами и Станислав ще застанат един срещу друг.

Емоционални моменти. От една страна са битките, от друга е приключването на предаването, а то действа особено силно на Маргарита, която със сълзи в очите поиска прошка от децата и от близките си за това, че не иска приключението да свършва. Тя се закани, че ще се заключи някъде из фермата с катинар и ще остане там.

В коментарите си за финала, Красимир изрази убедено решението си, че ако трябва накрая да се състезава срещу Веселка, умишлено ще си изкълчи крака, например, за да ѝ даде шанс да спечели формата и заветните за нея 100 000 лева.


Какво ще се случи на 14 декември обаче, когато е финалът, предстои да видим…


image0 (9K)