Участниците във Фермата тази година са единодушни кой ще спечели 100-те хиляди

Наближава големият финал на Фермата: Нов свят и колкото и конкуренцията да става все по-свирепа, толкова фермерите се обединяват около едно име – името на участника, който би трябвало да спечели формата и бленуваните от повечето от тях 100 хиляди лева.

Само седмици преди края на шоуто един от фаворитите за победата вече е ясен. Според участниците голямата награда трябва да отиде при многодетната 22-годишна Веселка от Борима.

Трудолюбието и верността превърнаха младата майка на три деца в любимка на жените. „Веси е по-морална и по-ценна от мен, аз не заслужавам да спечеля шоуто“, отсече чистосърдечно Красимира, която наскоро обяви в ефир раздялата с бащата на сина си и завъртя любов с един от участниците в шоуто – Митко Калайджиев.

Силвия, която напусна предаването, също подкрепи Веселка. Преди да излезе на арената, тя ѝ даде ценни съвети как да се бори с конкуренцията.

Фен на Веселка е и Красимир. Според него тя е най-достойна за големия приз. „Веси ми е на сърце да спечели. Рискувала си е цялата младост. Мисля, че тези пари ще ѝ помогнат много за децата“, заяви той.

Отрудената 22-годишна майка трогна героите от Фермата с тежката си съдба, но и с цялото си трудолюбие през последните месеци. Младата жена отглежда коне в село Борима и живее с наследниците си в лишения. С първия си партньор се разделила заради злоупотребите му с алкохола и физическия тормоз, на който я подлагал. С втория си мъж е щастлива, но двамата нямат собствен дом и делят един покрив с родителите ѝ.

Но все още това са само мнения и оценки от съиграчите на Веселка. Финалът е неясен…


image0 (9K)