НАЙ-НОВИ:

След оставката на Фарук в “Завинаги”, Адем опитва да вкара Фикрет в релси

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал “Завинаги” в семейство Боран отново назрява криза, която по размер няма да е никак малка.

Сюрея е напрегната от всичко, което се стовари на главата ѝ. Нейното бягство от действителността е музиката. Тя е взела цигулката и притворила очи, се пренася в друг свят, далеч от неприятностите. При нея в зимната градина влиза Анастасия, която свенливо ѝ споменава, че тя също свири по малко и много харесва музиката. С тези си способности и интереси, момичето става още по-симпатично на Сюрея, но към тях се присъединява и господарката на дома.

Довечера в “Завинаги”: Първо Емир, а след него и Фарук поднасят огромни изненади на семейство Боран

Анастасия е наясно, че Есма не я харесва и бързо излиза. Султанката е като буреносен облак в търсене на вариант да изгони рускинята от конака. Тя няма как да се примири с това, че Осман е привлечен от чужденката и иска да се отърве от нея. В крайна сметка Сюрея е натоварена от свекърва си да отпрати Анастасия, а как ще го направи, си е нейна работа. Разбира се снахата дава отпор, защото не мисли да се меси в отношенията на девера си, но Ипек ѝ предлага много жертвоготовен план. Тя казва, че Сюрея е много по-близка с Осман, отколкото с нея и затова е по-безболезнено тя да съобщи на бавачката, че вече нямат нужда от услугите ѝ.

В това време Фикрет лудее във фирмата, неприемайки оставката на батко си, а Адем е отишъл да го вкара в релси. В заседателната зала, след като и Акиф излиза с насълзени очи, са останали Осман и Фарук. По-малкият брат казва, че разбира и уважава решението му, но дали постъпката му е най-доброто в момента. Големият разговор, в който Фарук разголва душата си, е обаче с Фикрет. Адем си е тръгнал, Фарук влиза при Фикрет, който вече малко е уталожил гнева си. От казаното от Фарук става ясно, че дотук той е водил живот единствено на задълженията. И обяснява на брат си, че когато баща им е починал, никой не го е питал готов ли е и иска ли да застане начело на семейството и на фирмата. Не това е било желанието ми, не съм искал да поемам отговорност за всичко, казва Фарук. След преживяното и аз имам право да намеря собствения си път и да живея моя живот, заключава стожерът на Боран. И срещу тези доводи, дори и кибритлията Фикрет няма какво да каже, защото Фарук му обяснява, че вярва на тандема му с Адем и вярва, че двамата ще се справят много успешно и без него.

Гюнеш и Дилара случайно се срещат на улицата. Дизайнерката се извинява за ситуацията преди време, в която младата майка я свари с Адем при бебето. Дилара прави усилия да приеме отношенията на Гюнеш с Адем и дори намира сили да благодари за подаръка, купен за Умут.

Довечера в “Завинаги”: Леле, драги зрители! Адем взривява братята с невероятна клюка

И все пак, точно Сюрея провежда трудния разговор с Анастасия. Оказва се, че момичето също се е чувствало неудобно от притичването и криенето с Осман по ъглите на къщата. Разменените думи са изключително приятелски и приети с разбиране и от двете страни.

Много трудна е срещата на Фарук с верния му Акиф, който е решил да си ходи от фирмата заедно с шефа си.

Дилара отива в школата и оставя Умут на Осман, който я успокоява, че ако има някакъв проблем, ще се обади на Анастасия и тя ще му помогне. Дилара му казва, че всички много се радват на връзката им с рускинята. В училището младата майка отново среща Мерт, който идва да прибере от урок дъщеря си Ария. В този момент телефонът на Дилара иззвънява. Оказва се, че Умут е вдигнал висока температура. Мерт веднага включва на родителски режим, дава правилни съвети като баща с опит и спешно откарва с колата си учителката до дома ѝ. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Бившият министър на туризма Николина Ангелкова не спира учудва своите…