Довечера в „Завинаги“: Леле, драги зрители! Адем взривява братята с невероятна клюка

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ доброто настроение и любовта продължават да витаят сред героите на теленовелата.

След като Ипек се върна с децата в имението и голямата емоция от това взриви всички в конака, на сутринта Фикрет споделя с Фарук, че е прекарал най-щастливата си безсъница. Кадрите от пълното с обич легло на семейството, в което Ада и братчето ѝ са гушнати в родителите им, а възрастните държат ръцете си, е трогателна.

Една от най-красивите серии от “Завинаги” довечера! В конака ври и кипи от емоции

Анастасия тихичко излиза от портите късно вечерта, където на пътя я чака Осман, влюбен до уши. Двамата не могат да се откъснат един от друг и постоянно се целуват.

Озгюр идва при Фарук и се срещат с шефа си в зимната градина, където тя му казва, че носи послание от вуйчо си, което е счела за необходимо да не му предава по телефона, а лично. Фарук разбира, че Окан ще предаде акциите си, а асистентката е на седмото небе не само от факта, че остава на работа във фирмата, но и от поканата на Фарук да го придружи на служебна среща в Истанбул.

В “Завинаги” Фарук се сбива с ревниво гадже на асистентката си

Фикрет влиза при Сюрея и я моли за пореден път да му прости, но и иска от нея услуга.

Есма кани Ипек да седне при нея в хола, където ѝ казва, че с постъпката си е озарила живота на всички. В момента на единение между снаха и свекърва, телефонът на Ипек звъни. Къймет научава едва сега от дъщеря си, че тя и децата са се върнали в имението. Реакцията ѝ е мълниеносна. Тя отказва да изслуша Ипек и не иска да я вижда. Дори я заклева, че ако Боран отново я унижат, да не се вясва пред вратата ѝ. До нея обаче е Есма с цялата си мъдрост и топлота. Тя казва на Ипек, че е станала истинска стопанка на дома, а в този момент пред тях застава Сюрея, която чува думите на свекърва си и видимо не ѝ става хубаво. Защо ли?

Дилара е отишла с малкия на гости у леля си, където Санем ѝ признава, че Гюнеш ѝ е приятелка от дълги години, но не е знаела как ѝ да каже за това. Всъщност лелята прави поредната си издънка и няма накъде да се извърти, затова е принудена да си признае. Не умеейки първо да премисли преди да продума, Санем се издава пред Дилара и вече няма как да не ѝ разкаже за Гюнеш. Но в същото време лелята задава много важен въпрос на племенницата си дали би приела Адем отново, ако Гюнеш се отдръпне. Тя моли Дилара да не я кара да избира между двете им, защото и дизайнерката е много свястно момиче, но казва, че ако е принудена да вземе нечия страна, би застанала до Дилара.

Адем е купил масичка и настолна лампа за празната къща, което искрено забавлява Гюнеш. Двамата говорят за общото им бъдеще, когато Фикрет се обажда на брат си, за да сподели радостта си от завръщането на Ипек и да го покани на семейна вечеря. Адем обаче иска да заведе там и половинката си, но Фикрет му казва, че и Дилара е поканена. Дизайнерката чува всичко това и отказва да придружи Адем, тактично отклонявайки притесненията му, че ще я остави сама. Тя му казва, че тепърва двамата ще пишат продължението на тяхната приказка.

Прегръдката на Сюрея с Ипек е вследствие на разговора между двете, след поднесените взаимни извинения и след признанието от Ипек, че именно Сюрея е донесла в конака вятъра на промяната. А услугата, за която Фикрет беше помолил снаха си, излиза наяве. Сюрея поднася прекрасен подарък на етърва си от съпруга ѝ, избран лично от него. Но това не е всичко. Ипек получава ваучер за СПА и всякакви разкрасителни процедури. Всъщност това е първият подарък, който получава Ипек и тя признава, че е завиждала на Сюрея, питайки се какво ли е това чувство, когато мъжът ти ти прави изненади.

Леле, драги зрители! Няма да издържа до сутринта! – това са думите на Адем, който съвсем случайно вижда, карайки колата, как не стига, че Осман и Анастасия вървят прегърнати по улицата, ами той се навежда и я целува по устните.

Осман и рускинята нещо се заиграват

Адем се радва и не може да повярва колко изпълнени с любов са всички Боранови. Той отива във фирмата и сюрпризира с новината братята си, че тяхната пешка е станала ЦАР!


image0 (9K)