Фермата: Даяна продължава да трупа негативи на свой гръб

Тази вечер в епизода от шестия сезон на риалити предаването Фермата страстите са нажежени както в стратегически план за стигане до финала, така и на любовния фронт.

Даяна отново жъне негативи с поредното си изказване пред Милена, на която актрисата демонстрира постоянна подкрепа. Тя одобрява, че адвокатката е била смела в думите си към Надя. В това време обаче, в съседната стая Хепи Ванче дочува разговора им и коментира с фермерката на седмицата, че всъщност красавицата е мно-о-о-го фалшива и точно това е начинът, който да ѝ помогне да стигне до финала.

Надя се опитва да внесе разум в мислите на Данчо, казвйаки му, че отношенията му с Даяна му носят само негативи. Така или иначе той прогледна за някои страни от поведението на госпожицата, в която е влюбен, но е видимо, че сърцето все още го тегли към нея въпреки, че я изгони от общата им стая и безброй пъти сам нарече себе си „шматка“, че търпи подобни изцепки от нейна страна.

Довечера във “Фермата” една змия преобръща играта и Данчо гони Даяна от стаята им

В горското стопанство фермерите си организират „Прошка“. Ще видим Даяна коленичила пред Йордан да му иска прошка за обърканите им отношения. Ще станем свидетели и как Мария прави същия ход към Милена.

Довечера във Фермата: Надя с неочакван ход ще покаже колко струва Милена

Една от жените утре вечер ще напусне Фермата, но това няма да е Даяна, тъй като тя си спечели имунет и не може да бъде избрана за дуелист. Кого ще посочи Милена, ще разберем довечера.


image0 (9K)