Тази вечер в „Сълзи от рая“ се случва още едно убийство

Тази вечер в епизода на турската теленовела „Сълзи от рая“ краските около почти всички герои са от тъмни до черно. Светлина, щастие, усмивки – няма такова нещо за никого. Случва се още едно убийство и то завърта рулетката, като изпраща топчето към непечелившото гнездо.

Както стана ясно в предишната серия, Кая е жив и няма да спре дотук с отмъщението си. Неговата фикс идея е Арзу, която той иска на всяка цена. След като убива Дженгиз, Кая заплашва Джавидан, че наред са всичките ѝ близки, ако не му се подчинява.

Животът на истинската Арзу в “Сълзи от рая” е още по-драматичен и от сериал

Видяхме и с какъв потрес Махир и Орхан научиха от снимките, които Селим им занесе, за участието на Дженгиз в смъртта на баща им Ръза. Орхан започва да тормози Нилгюн и Селим. А след погребението на Дженгиз, Орхан и Селим се сбиват и Кая едва ги разтървава. Именно той малко по-късно обещава на Нилгюн, че ще ги защитава от отмъщението на семейство Сойер.

Всички вероятно сте се чудили защо Мелиса нахълта в къщата на баба Мукадес и се прокрадна в стаята на сестра си, която всъщност в онзи момент беше в банята. Тази вечер в епизода става ясно, че вълкът от поговорката не може да смени нрава си. Мелиса, колкото и да говореше, че иска да стане по-добра, отиде, за да унищожи писмото на Арзу до Дженет, тъй като не иска да дели майка си с никого другиго.

Истинската Дженет всъщност е богата наследница от Принцовите острови

Довечера предстои и един полицейски арест, но кой ще отиде зад решетките, гледайте от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)