Тази вечер в „Завинаги“ Фарук прави важна крачка в отношенията си с Бегюм

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ голямата фамилия Боран се събира в имението на вечеря.

След скандала на Дилара с Адем, по време на който той блъска жена си и тя пада на земята в къщата им, Сюрея моли Фарук четиримата да излязат някъде заедно. Съпругът ѝ се съгласява, дори прави още една голяма крачка към обединяване на фамилията. Той настоява всички да вечерят заедно в имението. Какви реакции среща той обаче от останалите? Разбира се – отказ и недоволство. Но властният му характер и непреклонността му успяват да надделеят.

Фарук застава твърдо и в отношенията си с Бегюм. В разговор двамата си изясняват бъдещето. Той – че оставят всички стари чувства в миналото, а като приоритет – единствено Емир и грижата за него. Бегюм разбира, че повече няма на какво да се надява и дори се извинява за реакцията на сина си, който тотално отхвърля Сюрея.

Есма тайнствено изчезва през нощта

Въпреки, че цял живот е искал точно това – да бъде част от семейството на баща си, след поканата Адем не се чувства комфортно и се съгласява за вечерята много неохотно.

Фарук лично посреща в имението доведения си брат и съпругата му. Мурад не иска да прости на Адем, Фарук изглежда се забавлява, а султанката естествено абдикира от вечерята.

Есма прави втора крачка към Гарип. Каква, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)