Тази вечер в „Завинаги“ Есма тайнствено изчезва през нощта

Тази вечер в хитовия турски сериал „Завинаги“ никъде и нищо не е като хората. Завръщането на Сюрея в крепостта на Боран внася смут във всички и кара повечето от героите в теленовелата да направят резки промени.

Есма е като магаре на лед – затворила се е в стаята си и не си показва носа навън. Ипек, както може да се очаква, внимава да не изпусне момента, за да налее масло в огъня.

Рейхан е съсипана от новината, която ѝ поднася Дилара, че с Адем ще се изнесат от голямата къща. Майката едва не припада, а младото семейство застава на нож.

Сюрея се опитва да говори с Есма, но контактът им стига дотам, колкото свекървата да просъска, че Сюрея сама ще унищожи връзката си с Фарук.

Бегюм също е тъжна. Всичките ѝ розови сънища за пълноценно семейство с любовта на жовота ѝ отиват по дяволите. Тя се опитва да обясни ситуацията на Емир, но той категорично отказва да се вижда с баща си и със Сюрея.

Още един мрачен персонаж ще забележите в серията – малко смешният, но предан Акиф е натъжен много, защото Санем прекратява връзката си с него.

Голямата изненада довечера ще поднесе Есма султан. С всичките ѝ странности и лошотия зрителите вече са свикнали, но с това, което тя ще направи – все още е ново за почитателите на новелата. Есма изчезва една нощ, а на сутринта синовете ѝ не я намират вкъщи. Когато се връща в имението, разбират, че е била в Истанбул.

Есма от “Завинаги” претърпява коренна промяна – тя се влюбва!

С кого и защо се е видяла Есма, ще разберете в епизода от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)