Тази вечер във „Вътрешен човек“: Ще успее ли Сарп да научи от Джелял каква е съдбата на Умут?

Тази вечер в епизода на турския криминален сериал „Вътрешен човек“ врътките в мафиотския свят на Истанбул не спират. Както вече знаете, Сарп и Джелял се оказахa в затвора, което полицаят под прикритие беше планирал нарочно да се случи.

В края на предходната серия Сарп набираше смелост да застане срещу Касапина в килията и да му зададе най-важния въпрос, който го вълнува от почти 20 години. А именно: Къде е брат му Умут?

И какво мислите, че ще му каже старата лисица? Навярно и вие не сте се надявали, че филмът ще свърши тази вечер. Планът на Сарп търпи тотален крах и той отново е на изходната точка в разследването си относно изгубения му брат.

Татко Джелял или актьорът Четин Текиндор, за когото журналист пуска иронична забележка, променила живота му

Татко Джелял и неговото острие Сарп са оневинени. Главно действащо лице в изкарването им от затвора е Мерт, който взема записа на убийството на Тахсин. (Изглежда копията на двата записа нямат край)

Сарп- Син на емигрант от България, Чаатай Улусой – привлекателен, харизматичен, сериозен

Кудрет разбира, че Касапина има свой човек в полицията и тръгва по петите му. От своя страна излизайки навън, Джелял започва да крои планове за отмъщение срещу Сонмез.

Хората на Джелял, както и полицаите, тръгват по следите на убийците, простреляли Шефко, които той позна на снимки, показани му в болницата от Мерт.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера от 21 часа по бТВ.


image0 (9K)