Снощи в Черешката шеф Манчев не се плясна по челото, но си остана строг темерут

В снощния епизод от новия сезон на „Черешката на тортата“, безапелационен като домакин в кулинарното шоу беше Персиан Петков.

Чак ми се прииска да му отида на гости. Кога ще е удобно, моля? – възкликва една зрителка на предаването.

Младият ексцентричен мъж не се понрави на някои с появяването си сред участниците в предаването тази седмица. Едни го нападнаха, че не е успял досега в никое от поприщата, в които се е подвизавал, други го заподозряха дори във връзкарство, защото нямал място в подобен формат. НО…

Какво се случи? В първите два дни Персиан само загатваше какво може да се очаква от него и когато дойде неговата вечер, той помете всичките си недоброжелатели с умения, вкус, спокойствие и непосредственост.

Колко плащат на участниците в “Черешката на тортата”

Учудващо е, че дори хейтърските езици в социалната мрежа останаха прехапани, а коментарите за гурме вечерята на Персиан масово са изпъстрени със суперлативи. Той показа изключителни познания в кулинарията, в предлагането на подходящите питиета, новаторство, дори и авторство в рецептите, беше забавен събеседник, дори с чувство за самоирония, което окончателно разоръжи неговите критикари. С много вкус и стил беше обмислено и изпълнено супер менюто, което е един добър пример, как домашно приготвената храна може да е класна! А поздравът от големия български музикант Веско Ешкенази наистина сложи върха и черешката на Персиановото домакинство.

Заради всичко това, гостите бяха единодушни с максималната оценка от 10 точки, но не и гуруто зад екрана, който за пореден път обра „овациите“ на зрителите. За кой ли път шеф Манчев е нападнат от феновете на шоуто, че не е обективен в оценяването. Снощи той даде 9 точки на Персиан, което, меко казано, не се хареса на феновете.

Ало-о-о, Манчев! За едни си майка, за други – мащеха!

Какво ще покаже довечера певицата Прея, която пък доста дразни с постоянния си кикот, предстои да видим.


image0 (9K)