Повече от 3 часа продължи обискът в къщата на Кристиан, който уби Милен Цветков

Повече от 3 часа продължава обискът в къща в центъра на София, собственост на семейството на Кристиан Николов, който предизвика катастрофата с Милен Цветков.

Съседи, пожелали анонимност, разказват, че около 10-на цивилни служители на МВР влезли към 18 ч. в двуетажното здание.

“Пламъчето” е запалено, когато Кристиан е откраднал от супермаркет и е изгонен от училище за лошо поведение. Катастрофата е вече “пожара”

Къщата редовно била използвана за купони на компании от млади хора, разказват още обитателите на съседните кооперации. Гостите на Кристиан обаче не създавали проблеми и не се е стигало до викане на полиция заради силна музика или шум.

Пред къщата често спирали луксозни коли. Съседите твърдят още, че са виждали и Кристиан, но тъй като не бил конфликтен и не създавал проблеми в квартала, не му обърнали особено внимание.

ВИДЕО от катастрофата с Милен Цветков. 6 пешеходци са се отървали на косъм

По-рано днес на Десислава Николова беше повдигнато обвинение за това, че е предоставила ключовете от колата на Кристиан, който е шофирал под влиянието на наркотични вещества. Същевременно на Икономическа полиция е възложено да извърши проверка за изясняване на произхода на средствата за закупуването на джипа.

Автомобилен ас коментира причината за смъртта на Милен Цветков

На Николова бе определена гаранция от 100 000 лева.

В сряда прокуратурата ще повдигне обвинения и на сина, причинил катастрофата, при която загина Цветков.


image0 (9K)