Няма да намерите такива цени! Ще отслабнете и ще се сбогувате с целулита на ПРОМОЦИЯ – само през АПРИЛ!

САМО ПРЕЗ АПРИЛ! Бъдете готови за лятото с изваяно, стегнато и отслабнало тяло в НЕОЛА!

В салона за красота НЕОЛА – Стара Загора АПРИЛ е ПРОМОЦИОНАЛЕН и е определен като месец за борбата с НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО и с един от най-жестоките бичове за нашето тяло – ЦЕЛУЛИТА. Той винаги е на най-неподходящото място, винаги е нежелан, винаги е причина за комплекс както при жените, така и при мъжете, макар силният пол да е чувствително по-леко засегнат от него. Неговата поява зависи от начина ни на живот и от това с какво се храним. Именно заради това с целулит са „украсени“ дори и най-младите, още тийнейджъри.

В НЕОЛА ще откриете перфектното съотношение МОДЕРНА ТЕХНИКА + ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

От излишните мазнини ще се оттървете с метода КАВИТАЦИЯ, който представлява напълно безболезнено извличане на мазнините БЕЗ ОПЕРАЦИЯ, каквато е липосукцията. При извършване само на 1 процедура клиентът получава видим резултат, който се изразява в намаляване на сантиметри на местата, над които е работено.

Запознайте се в подробности с метода КАВИТАЦИЯ

Друг начин, с който можете да постигнете прекрасни резултати за вашето тяло, е прилагането на процедури с апарата ЦЕЛУТРОН.

Лятото идва толкова бързо и спешно трябва да се справим с целулита и то за много кратко време. На помощ ни идва Целутрон. Това е апарат, който е създаден с методите на съвременната медицина, физиотерапия и козметология.

Какво прави Целутронът?

Целутронът ускорява метаболизма и редуцира телесните мазнини като предизвиква свиване и отпускане на мускула, равносилно на това във фитнес зала. При него обаче се избягва опасността от натоварване на опорно-двигателния апарат, сърдечно-съдовата и дихателната система. Няма мускулна треска, няма умора. С уреда се постига бърз ефект при разграждане на мастните депа, стяга мускулите и извайва тялото.

Много важно е и другото приложение на Целутрона. Електромускулната стимулация се използва от много години като ефикасно средство за облекчаване на болката в гърба, ставите и при невралгии, както и след травми, за заякчаване на атрофиралата мускулатура. Здравите мускули са изключително важни за поддържането на ставите в правилна позиция и облекчава триенето между тях, а оттук и неприятната болка до която води това.

Вече имате невероятната възможност да се избавите от загрозяващата ви „ПОРТОКАЛОВА КОЖА“, от излишните килограми и да премахнете болезненото отичане и тежест в краката. За тези проблеми НЕОЛА ще се погрижи за вас при това с големи НАМАЛЕНИЯ и ПАКЕТ от процедури през месец АПРИЛ:

Вариант I

5 процедури кавитация от 40минути + 5 процедури пресотерапия на цена 184 лв, вместо 306

Вариант II

5 процедури кавитация от 60минути + 5 процедури пресотерапия на цена 230 лв, вместо 381лв

В НЕОЛА разполагат с най-модерната апаратура, която помага на вашето тяло да премине всички етапи, след които ще се чувствате и ще изглеждате значително по-добре.

За клиентите, закупили през април пакети с намаление, е важно да знаят, че промоцията за използването им важи до 20 май! Ако не си запишете час до тази дата, губите вие и тялото ви и не на последно място – губите възможността да имате по-високо самочувствие и то напълно оправдано…

НEОЛА Body slim“ ще намерите в Стара Загора на ул. „Света Троица“ 75

с работно време от вторник до събота от 11 до 19 часа.

Можете да посетите и Фейсбук страницата на НEОЛА : facebook.com

За повече информация от Жулиета Делчева и да си запазите час, можете да се обадите на тел.: 0889 255 332

Жулиета Делчева ще ви посрещне с усмивка в модерна и приятна обстановка.

В НЕОЛА ви очаква незабравимото приключение да откриете вашето ново и по-красиво АЗ!


image0 (9K)