Тази жена ще поиска да покаже лицето си, защото в НЕОЛА-Стара Загора ще моделират тялото ѝ без диети и фитнес

В салона за красота „НEОЛА боди слим“ всеки ще се почувства обновен! Ще получите неподозирано самочувствие с атрактивна прическа, свежо и сияйно лице, изящен и модерен маникюр, но най-голямото преимущество на този Дом на красотата е, че в него можете да се избавите от неприятния целулит, от излишните килограми и да се преборите с болезненото отичане на краката и ръцете без да положите и минимум усилия. От вас не се изисква спазване на диети, нито активен спорт. Освен това получавате всичко това на преференциални цени с големи пакетни намаления!

niola-6_resizedЗапознаваме ви с Жулиета Делчева – жената, която свещенодейства над вашата коса, тяло и не на последно място – повдига духа ви, правейки ви по-красиви.

Салонът НEОЛА е оборудван с много модерна техника, като най-забележителен е апаратът за кавитация Lipossem. С него се разбиват мазнините в тялото с помощта на ултразвук. Когато се пусне програмата на 30 Hz се осъществява безболезнена и безоперативна липосукция. При извършване само на 1 процедура клиентът получава видим резултат, който се изразява в намаляване на сантиметри на местата, над които е работено.

Друг апарат, взаимосвързан като ефект с Lipossem, е Пресор, с който освен, че се борим с целулита, се прави и пресотерапия. Когато се редуват процедурите се получава следното: Чрез кавитация мазнините „омекват“, те стават податливи на разграждане, последвалата пресотерапия ги отвежда в отделителната система и прави лимфовенозен дренаж на задържаните в организма течности.

Невероятно се повлияват подутите крайници, които болят, тежат и трудно се движим. Пресотерапията е вълшебна за тях!

niola-2_resized niola-3_resized

А СЕГА ДА СПОМЕНЕМ КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ

Естествено е, че всеки човек се повлиява различно, в зависимост от метаболизма и генетиката си, разказва Жулиета Делчева. Сигурното е едно – от 1 или 2 процедури няма траен ефект. Съвкупността от направени няколко поредни, комбинирани с двата апарата, вече са нещо друго.

Рекордът на НEОЛА е с наш клиент мъж, който след 10 процедури кавитация на доста добре оформен корем и паласки, намали обиколката на талията си с 12 см при свален само 1 кг! Уточнявам, че мазнините са обемни, те разширяват нашата визия, но са леки. Когато стопим тях, намалява и обиколката. От кавитацията и от пресотерапията не очаквайте изваяни мускули – това няма как да се случи, категорична е Жулиета. При нашите процедури клиентът е в статично положение, почива си, може дори да чете. Като от него не се изисква особена диета или физически усилия, освен пиенето на много вода.
За мускулесто тяло трябва упражняване във фитнеса.

Максималното време за работа с апарата за кавитация, който е в салон НEОЛА, е 60 минути, за разлика от по-стария модел с по-краткотрайно ползване. Хубавото е, че може да се работи едновременно с много зони ПО ТЯЛОТО: двойна брадичка, корем, ханш, бедра, всичко, което е показано на снимката. Все повече мъже стават суетни и търсят тази услуга, защото техният основен проблем е коремът.

niola-1_resized niola-4_resized

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ:

45-годишна жена, направила 6 последователни процедури пресотерапия разказва, че първоначално не е почувствала видим ефект. След приключване на процедурите не е променила начина си на живот, но започнала да сваля килограми и хоп – за месец станали 9. Сега тя отново е на процедури.

40-годишна учителка – видимо слаба. На 7-та процедура заявила „Няма да идвам повече!“ – казала тя на Жулиета. „Мъжът ми забелязал, че се вихря повече из кухнята и действам по-бързо. Да не се учи той така!“

52-годишна клиентка споделя за страхотното усещане да се чувстваш по-лек, по-лесно движещ се и много по-работоспособен, липсват болките в колената и ръцете.

Повече информация за цени, промоции и пакетни намаления в НЕОЛА, вижте в таблицата.

neola_ceni

neola„НEОЛА Body slim“ ще намерите в Стара Загора на ул. „Света Троица“ 75 с работно време от вторник до събота от 11 до 19 часа.

Можете да посетите и Фейсбук страницата на НEОЛА : facebook.com

За повече информация от Жулиета Делчева и да си запазите час, можете да се обадите на тел.: 0889 255 332
Жулиета Делчева ще ви посрещне с усмивка в модерна и приятна обстановка. В НЕОЛА ви очаква незабравимото приключение да откриете вашето ново и по-красиво АЗ!

image0 (9K)