Най-голямата бомба тази вечер в сериала „Майка“ хвърля Гьонюл

Във вчерашния епизод на турския сериал „Майка“, излъчван в 20 часа по бТВ, тъмните краски се сгъстиха сякаш с магьосническата пръчка на зъл гений. Тъкмо Шуле взе разумното становище да разреши осиновяването на Мелек и документите бяха подписани, Дженгиз хубаво я обработи физически и емоционално така, че младата жена пребита и насинена, без да е съвсем наясно, оформи нова драма. Турна отново се върна при биологичната си майка и попадна право в ръцете на своя мъчител.

В серията тази вечер става ясно какво се случва след смъртта на Джахиде с наследените от Мелек пари. Зейнеп настоява адвокатът на майка ѝ да даде средствата на Шуле, а не на Дженгиз. Извергът е разгневен. Шуле бяга от него, но той я открива и в типичния за него стил убеждава жена си, че я обича и иска да живеят заедно. На което естествено Шуле за кой ли път отново се поддава.

В това време обаче над Дженгиз витае смъртта на Техир – мъжът, който помагаше на Шуле понякога и който изчезна яко дим след свада с Дженгиз. Полицаите разкриват, че той е бил убит и главен заподозрян за това е именно Дженгиз. За зрителите остана тайна дали той е истинският убиец, но сега разследването се раздвижва.

Зейнеп планира ново отвличане на Турна.

Но най-голямата бомба в епизода хвърля Гьонюл. Не случайно възрастната жена има излежани 24 години зад решетките. Бившата затворничка организира акция и пленява Дженгиз.

Какво още ще се случи в турската сага, ще гледаме тази вечер.


image0 (9K)