Краси от Фермата за любовта с Поли: Имахме… религиозни различия

Красимир Джунов от риалити формата на бТВ „Фермата: Нов свят“ отново е в България. Завърнал се е съвсем случайно дни преди да обявят извънредното положение у нас. Това разказа на Сашо Кадиев в предаването „Преди обед“ Дон Жуана на Фермата 5.

От красивия испански град Сан Себастиан, където Джунов живее и работи от 15 години, с малък луфт заради участието си в българския забавен формат, Краси е решил да се върне при баба си на село. „България ме зове“ – така започна 37-годишният мачо, който претърпя какво ли не, докато беше част от Фермата и стигна до финала.

Там той се доказа като изключително работлив, отговорен, сръчен и добър съотборник. Но големият вихър, който го завъртя като центрофуга, беше любовта.

Какво ще се случи във Фермата, след като Ромео направи решителна крачка към Жулиета

Заради нея той прескача огради, остана на ръба от изхвърляне, поплака доста и сякаш всичко вървеше добре, докато неговата изгора Паулина не отпадна и напусна играта. Отвън тя му написа сърцераздирателно писмо, в което му съобщи, че не е бременна, а го е излъгала. Феновете на предаването сигурно си спомнят колко щастлив беше Краси – да, трябваше му време да осмисли новото положение и да свикне с мисълта, че ще става баща, но той го прие с голямо желание.

Плейбоят Краси от Фермата бил сгоден отдавна и планувал сватба

Какво се случва между двамата влюбени към настоящия момент?

Имахме… религиозни различия, така с усмивка започна Красимир. Разделихме се с Поли, аз заминах отново за Испания. След като приключи Фермата си бяхме гаджета, но не стигнахме до варианта да заживеем заедно. Колкото и да си приличаме в много отношения, явно пътят ни не е общ, коментира Джунов. Но останахме приятели.

Паулина от „Фермата“ се сгоди

Младият мъж съвсем отговорно заяви пред камерите, че сега е соло, ще помага на баба си, ще бъде край роднини и приятели, пък каквото сабя покаже…


image0 (9K)