Какво ще се случи във Фермата, след като Ромео направи решителна крачка към Жулиета

Във Фермата Нов свят се случва нещо много красиво. От известно време от двете страни на стената, разделяща чорбаджии от сиромаси, се разгорява страст, която лумва неудържимо с всеки изминал ден.

Повелителят на женски сърца Красимир и хубавата Паулина все по-често намират повод да са заедно независимо от разделението. Въпреки че през цялото време Краси се заиграваше и на други места, а Паулина има приятел, който я чака извън фермата, симпатията между двамата прерасна във флирт, а флиртът тази нощ е на път да се превърне в нещо,което ще преобърне живота и в двете ферми, коментират продуцентите.

Закачки, усмивки, докосвания, пламенни погледи и Краси призна, че е влюбен в Поли. Тя видимо също не е безразлична към него.

И Ромео тръгна в атака в късните доби на снощния епизод. Грабна стълбата и прескочи високата ограда, нарамил раница с ясното съзнание да остане от другата страна на заграждението.

Първият сънен чорбаджия, който се разбуди от нашествието на Краси, беше Митко Калайджиев, от когото влюбеният Ромео получи информация къде се намира неговото момиче. Митко надлежно го уведоми и се плесна по челото от постъпката му, но отново задряма с усмивка.

Паулина едва не получи инфаркт при вида на надвесения над нея мачо.

Шепотът на влюбените за малко да събуди съквартирантката ѝ по легло – Мариана Маринова. Паулина и Краси се изнесоха на пръсти в лятната кухня, където се прегърнаха сърцато. Между няколко дръпвания от цигара, палавата брюнетка го попита: „Защо прескочи?“.

„Да дойда да си те видя“, отвърна чистосърдечно Краси.

„Как ще се върнеш?“, продължи да се диви тя и се ококори на отговора: „Няма да се върна“.

„Представяш ли си да легнеш до нас?“, засмя се Паулина, а нейният Ромео отсече: „Няма да се връщам. Аз съм дошъл да си легна тук.“

В крайна сметка след поредица от прегръдки Краси изпрати Поли на прага на фермерската къща и опита да я целуне, а тя с неохота отмести устните си и му подаде буза.

„Утре ще бъде интересно като ме видят всички тук!“, заяви Краси, отивайки към общото спално помещение на чорбаджиите.

Така завърши видеото от епизода, а Иван и Андрей коментираха случилото се с доза завист. Та кой не би завидял на една искрена любов? Продуцентите ще се съвещават, това обявиха те двамата, относно случилото се, защото двете групи отвъд оградата не трябваше да я преминават. Какво решение ще вземат, ще стане ясно от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)