Какво не достигна на капитана от армията, за да отиде на финала във Фермата?

Капитанът от Българската армия Станислав Борисов не успя в последната си битка във Фермата: Нов свят. По всеобщото мнение, двамата със Сами Хосни бяха най-силните мъже в петия сезон на риалити предаването.

Така се случи, че те едва ли не затвориха портата на Фермата, защото техният елиминационен двубой беше последен във формата. Изключителен сблъсък на мускули, издържливост и воля и не на последно място – феърплей и отношение един към друг.

На Станислав не му достигна и издържливост, и мъничко късмет, а вероятни и воля за победа, с което никак не омаловажаваме триумфа на Сами. Трениран, хитър, комбинативен и спортист до мозъка на костите си, той не се предаде въпреки по-слабите си чисто практически умения.

Къде остана усмихнатият и доброжелателен Сами, който изригна с нападки във Фермата?

Е, имаше мрънкане и от двете страни – Сами, че не го подкрепяли и бил оставен сам, Станислав, че не му вървяло, но това са първосигналните емоции, които впоследствие и двамата овладяха и излязоха с чест от двубоя. Искрено се възхищаваха на качествата на опонента си и прегръдките им за поздрав бяха с топлота и уважение,без значение на това кой е победител и кой – победен.

Да, определено Сами е по-силен и с право заслужи мястото си на Големия финал в събота, 14 декември.

Какъв жест подготвя Красимир за Веселка на финала на Фермата?

Станислав си тръгна с високо вдигната глава, подкрепян от останалите финалисти, които го нарекоха „гордост за България“, „смело сърце“ и „истински воин“.

 


image0 (9K)