В „Завинаги“: Ипек вади много мръсен коз срещу неверния си съпруг

Ипек е подготвила цял набор от хитрости, с които да възпре Фикрет от развод. В поредния епизод от хитовия турски сериал „Завинаги“ зрителят ще стане свидетел на нейните майсторски, театрални изпълнения първо на масата в хола, където тя умишлено събра всички, включително и собствените си родители и изиграва такова емоционално шоу, че възпламенява присъстващите до неузнаваемост.

И второ, след като демонстративно се качва в стаята си, за да събере малко багаж и да вземе Ада, тя признава пред майка си, че има още една илюзия в ръкава си…

Мурат настига автобуса с Баде, сваля я от него и сядат край пътя, където взимат важно решение.

Адем се е усамотил вкъщи и си е пуснал видео от сватбата, а в главата му звучат думите на психоложката, която му казва, че Дилара го обича. Той продължава обаче да си мисли, че я е купил с парите си. В този миг в къщата влиза тя и избеснява на последния му акт, с който той иска от нея да му изплати дела от школата. Дилара вади бижутата, подарени ѝ от Адем и ги хвърля на масата.

В имението продължава да ври и кипи. Бащата на Ипек е бесен и напада Фикрет. Ипек победоносно слиза по стълбите с бебето и излиза триумфално от къщата, а след нея текат реки от сълзи и увещания да се върне.

Със заразителната си усмивка екранната Сюрея от “Завинаги” се обърна към феновете си

След три дни:

Вълчият апетит на Сюрея прави впечатление на Есма. Свекървата се съмнява дали снахата не е отново бременна. Докато всички акусват, Нургюл казва, че Баде не е пристигнала при леля си. Фарук и Сюрея започват едновременно да набират Мурат и Баде от телефоните си. Звънът им се чува току пред входната врата и двамата млади влизат в къщата хванати за ръка. Семейството е шокирано от новината, която те обявяват. Есма зашлевява шамар на най-малкия си син.

Напрежението в имението е огромно, Фарук се притеснява за състоянието на Сюрея и в един момент хвърля в лицето на майка си, че когато Емир се поуспокои, те тримата ще се изнесат от фамилната къща.


image0 (9K)