Със заразителната си усмивка екранната Сюрея от „Завинаги“ се обърна към феновете си

Със заразителната си усмивка екранната Сюрея от хитовия турски сериал „Завинаги“ сподели: „Обещавам ви пролетта да дойде отново! Обещавам!“

Аслъ Енвер с важно изявление към почитателите си:

Вижте и чуйте Фарук и Сюрея от “Завинаги” извън теленовелата (ВИДЕО)

Актрисата помоли последователите си в социалната мрежа Инстаграм да си останат вкъщи, докато пандемията премине. Тя поднесе призива си по изключително елегантен начин, като се снима от балкона на апартамента си в центъра на Истанбул, като за отрицателно време постът събра над половин милион харесвания.

Сурея и Фарук от “Завинаги” имат още нещо много общо извън филмите

В момента Аслъ си е вкъщи, след като продуцентските компании в южната ни съседка официално преустановиха работа заради извънредното положение. Кметът на Истанбул поиска в града да бъде въведена забрана за излизане по примера на останалите европейски градове. Забраната обаче не е в правомощията на кметството, а трябва да се обяви на държавно ниво, което засега се бави. Градът е основното огнище на коронавируса в Турция, като 60 процента от случаите се регистрират именно в многомилионния град.

Припомняме, че от няколко месеца 35-годишната актриса се снима в новата поредица на Star TV „Вавилон“ (Babil), в която си партнира с една от най-големите звезди на турското кино и телевизия Халит Ергенч (Онур от „1001 нощ“). Кога обаче ще продължат записите на сериала, все още не е ясно.


image0 (9K)