Довечера в „Завинаги“ Осман и рускинята нещо се заиграват

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ акциите на семейната фирма на Боран определят отношенията между някои от главните герои.

Есма е бясна, че видимо е оставена встрани от случващото се в семейството и извън него. Синовете и снахите ѝ, както и персоналът в имението вече не са под нейна власт и това я обърква. Когато тя разбира за раждането на сина на Дилара и на Адем, както и това, че Фарук е взел дейно участие в превозването на бременната жена към болницата, Есма не иска дори обяснение от влезлия в стаята ѝ Фарук. Тя го посреща с думите: Продължавайте да се правите, че все едно вече съм умряла! Но така или иначе най-големият ѝ син успява да ѝ разкаже какво се случва с Фикрет и Адем и какво лично той е предприел относно новото приобщаване на извънбрачния син на баща им. Тя обаче е притеснена да не би всички те отново да попаднат под отмъщението на Адем и да преживеят де жа вю.

Есма и Адем се срещат в дома на Осман, където е първото парти на бебето. Новоизлюпеният баща прави признание пред по-възрастната жена, че много би искал детето му да е обгрижвано от него и той да присъства в живота му винаги. Обяснява ѝ също, че моментът за него е много труден и че е тръгнал напред, но както и тя знае – с много препятствия.

Вечер на приключенията в “Завинаги”: Кой от братята и къде ще изроди бебето на Дилара?

И идва ред на прословутото прехвърляне на акциите от фирмата. Междувременно Есма мълчаливо се е съгласила акциите от Окан да се дадат на Адем. Но именно Окан се явява новият препъни камък. Той недоумява как приятелят му е готов да направи повторна грешка и затова отказва да направи сделката, за да предпази Фарук. От своя страна Фарук, за да демонстрира добрата си воля, взема решение да прехвърли на Адем част от своите акции, а той пък трогнат от този акт, иска да инвестира собствени средства във фирмата.

Осман и Анастасия изглежда без да знаят, защото и двамата изглеждат някак свенливи и неуверени, подготвят големия сюрприз. Двамата се срещат инцидентно в конака и разговарят, той ѝ показва снимките на новорденото бебе на Дилара и Адем, а тя толкова спонтанно се радва на щастието им, изразява се много поетично за появяването на нов живот, че Осман без да го е замислял, се навежда и я целува. Тя пък отвръща на целувката му.

Какво се случва с буйния Фикрет? – неговата участ никога не е напълно ясна. В този епизод той получава документите за развод по взаимно съгласие. Есма вижда протокола и се вбесява, а той е категоричен пред майка си, че още нищо не е приключило.

В щастието си, че е станал баща, Адем не забравя и любимата си. Той ѝ изпраща букет от красиви рози, а тя разбира се е очарована от вниманието му.


image0 (9K)