Вечер на приключенията в „Завинаги“: Кой от братята и къде ще изроди бебето на Дилара?

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ събитията се случват толкова нагъсто, че зрителят няма време да ги вплете едно в друго.

След като при Дилара, раждаща в заключената тоалетна, се оказват и Фарук, и Адем, всичко се подрежда лека-полека, но примесено с доста екшън.

Бебето Умут се ражда нормално и прави много щастливи родителите си, а и целия клан Боран, тъй като в болницата пристигат един по един цялото семейство без възрастните Гарип и Есма.

Идва и Фикрет, който разбира какви са плановете и предложенията на Фарук към брат им Адем, когото и двамата се опитват да привлекат на своя страна. Разразява се скандал.


Кибритлията Фикрет няма как да остане безразличен и се вбесява насред коридора на болницата. Вкаран в тази драма, Адем е доста лежерен към случващото се и не се пали много-много, тъй като от него няма по-щастлив в този момент. Той е станал баща на красивото бебе Умут и нищо друго не може да бъде толкова важно. Той изпраща снимки на Гюнеш и я моли да извини стремглавото му излизане от къщи. Тя е умна жена и не му се сърди, напротив – окуражава бащинството му.

Адем е на седмото небе. Той дори взима в ръце новороденото и се вслушва в съветите на сестрите.

Есма се чувства все по-отритната от трона в имението. Към каквото и да пристъпи, вижда, че Сюрея вече се е разпоредила. Не са им казали дори, че Дилара е родила, въпреки, че и Осман е отишъл в болницата. Султанката губи почва под краката си, тъй като усеща, че децата ѝ кроят нещо, а тя не знае какво е то.

Осман предлага рускинята Анастасия да влезе в конака

След като Фарук се прибира у дома, той обяснява на майака си какво точно се е случило. Фикрет същ
о ѝ признава какво е предложил от негово име на Гарип. Есма е обидена на момчетата си. Фарук обаче ѝ обещава, че няма отново да позволи Фикрет да пропадне в бездънната бездна, както вече веднъж това се случи.

Дилара и малкият са изписани, а за Адем е от изключителна важност с бившата си жена да останат приятели. Той е влюбен, но за жалост не в майката на сина си…


image0 (9K)