Довечера в „Завинаги“: Комична ситуация като от популярна поредица вицове

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ зрителите ще станат свидетели на комична ситуация, извадена като от популярна поредица вицове.

Малко по малко ставаме свидетели на промяна в мисленето и отношението на Адем към неговото семейство. Ревнивият Мурат вижда приятеля на Баде с момиче и побеснява. Отива при младежа и го напада, но се оказва, че това всъщност е сестрата на студента. И кой мислите се намесва в защита на кибритлията Мурат? Появява се Адем, който защитава брат си,  същото време се опитва да успокои Корай и да го накара да не се обажда в полицията. Така волю-неволю, Мурат става длъжник на Адем.

В теленовелата виждаме развитие на още един контакт – на Джан с Бегюм. Адвокатът се среща с лекарката и я кани на вечеря, за да говорят по някакво дело. Тя приема.

Есма отива при Бегюм, за да ѝ благодари за професионализма и спасяването на Ипек и бебето ѝ. Султанката съобщава също, че иска да вижда Емир, но учудващо докторката ѝ отказва с довода, че Есма продължава да води войни, в които тя не иска повече да бъде замесена.

Есма от “Завинаги” претърпява коренна промяна – тя се влюбва!

Фарук вече трудно понася своеволията на майка си, която влиза в ново пререкание и обвинения спрямо Сюрея, обвинявайки я за случилото се с Ипек. Той заявява на Есма, че тя винаги е била против него и я оставя да прави каквото иска.

Сюрея отива в болницата да види новороденото момиченце на Фикрет, разплаква се гледайки детето в кувьоза, а там идва Бегюм, която започва да я успокоява.

Леля Санем отива в имението на гости на племенницата си. Кого среща тя там и в каква комична ситуация изпада с него, заключвайки го в гардероба, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)