Есма от „Завинаги“ претърпява коренна промяна – тя се влюбва!

Зрителите, които с интерес следят турския сериал „Завинаги“, направен по действителен случай, станаха свидетели как вездесъщата Есма султан претърпя огромен срив след всички големи катаклизми, които я връхлетяха. Колкото и да владее нервите си, владетелката на имението Боран, не издържа и рухна.

Последната капка, която буквално я удави, стана разкритието, че покойният ѝ съпруг е имал връзка, от която е роден незаконният Адем – най-злият враг на семейството, който като демон изпълнява стъпка по стъпка своята вендета срещу фамилията.

В един момент, след като приемеш нейната страст да държи всичко и всички в дома си под контрол, виждаш и нейната слабост. Тя няма собствен живот, а живее живота на другите, вманиачена в това да решава по свой начин проблемите на всички. Но и нейната силна воля има граници и тя се срина, показвайки, че и тя е човек като всички останали.

Ще познаете ли тази актриса? Всяка делнична вечер Есма е пред българските зрители

Неочаквано Есма претърпява пълен катарзис, който може да предизвика само любовта. Макар и на 60 години, когато страстта, полетът и пеперудите в стомаха вече не са като в младите години, суровата на пръв поглед жена среща голямата си любов от младостта. Хваща се за нея като удавник за сламка и държанието ѝ коренно се променя. На прага на въпросите: Коя съм аз в този живот? Аз съм едно нищо и никой не ме разбира, какво правя изобщо? – В лицето на адвоката Гарип тя намира нов смисъл да живее.

Тя открива отново флирта като изконна част от женското начало, намира с Гарип стабилен пристан, на който да се подслони, намира партньор.

Но всичко това предстои в епизодите, които ще бъдат излъчени по бТВ.


image0 (9K)