Довечера в „Завинаги“ думите на Есра срещу Ипек са като камшик

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ Ипек отново е супер активна в желанието си за мъст и манипулация. Нейният зъл гений я управлява така, че комбинативността ѝ винаги я поставя на крачка пред врага ѝ.

Бурджу продължава да твърди, че нищо не помни, след като беше много пияна на сватбата на санем и Акиф. Съответно и не отказва на поканата на Сюрея да вечерят четиримата. Фарук се опъва, но няма как да сподели с жена си какво е чул.

В “Завинаги”: Едни от най-въздействащите и поучителни моменти в сериала

И започват актьорските изстъпления на Ипек, която е на среща с брата на Есра, седнали на пейка в някакъв парк. Хитрушата е направила сценария така, че да влуди лабилния мъж дотолкова, че той да я нападне, а някой „уж случайно“ преминаващ да ги снима. С много театралничене Ипек отива в магазина на Есра и я шантажира с „топлия“ още запис. Момичето естествено се притеснява за брат си, защото знае, че е голяма вероятността той да влезе в затвора, ако Ипек подаде оплакване в полицията. Противницата ѝ усеща моментното си надмощие и продължава с масирана атака, но Есра успява да се окопити и казва на Ипек силни, остри, но много верни думи.

Не, това не е снимка от сериала “Завинаги”

Психоложката отива при Адем в болницата. Тя успешно го провокира към разговор по новите теми в живота му, като му съобщава, че отблъснатата от него Дилара е отишла в нейния кабинет, за да я помоли да го посети. Влиянието ѝ над разбърканите мисли на Адем отново е много ползотворно.

Есма султан, както знаят зрителите, никак не отстъпва по организиране на уж случайни срещи. Тя е с Емир, пресичат една улица и възрастната жена започва да се оплаква от силна болка в гърдите. Успява да прикотка внука си така, че да отидат заедно в школата при Сюрея. Свекървата е в мощна подкрепа на снаха си. Емир участва с оркестъра, но след това излива цялата си мъка в крясъци срещу Сюрея.

Дилара отива в офиса при Фарук и му хвърля обвинението, че Адем е опитал да се самоубие именно заради критото от семейството му писмо. Тя дори не иска да изслуша Фарук, но подразбира, че приятелката ѝ също е знаела и не ѝ е казала нищо. Дилара нахлува в школата…

След поредния сблъсък с Ипек и след думите на другата секретарка във фирмата на Боран, че дори и да се ожени за Фикрет, никой няма да я приеме нормално, а ще я осъждат, Есра иска да съобщи на любимия си, че заминава заедно с брат си, но преди това го кани късно вечерта у тях.


image0 (9K)