Тази вечер в „Завинаги“ са едни от най-въздействащите и поучителни моменти в сериала

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Фарук за първи път се вслушва, макар и доста неохотно, в думите на Сюрея, която тя изрича в подкрепа на връзката между Есма и Гарип.


За да четете тези редове, вероятно сте заклети фенове на теленовелата „Завинаги“, която предлага на зрителите различни гледни точки в отношенията между героите. Лентата запознава със силните и слабите страни на всеки от персонажите. Тя пресъздава облика на цялото човешко общество, с неговите търкания, воля за надмощие, кариеризъм, семейните отношения, отрицания, грижа, любов и какво ли още не. Вероятно точно заради това е и с такъв висок зрителски рейтинг.

Вижте и чуйте Фарук и Сюрея от “Завинаги” извън теленовелата (ВИДЕО)

В поредния епизод ще станете свидетели на една много зряла позиция, поднесена от снахата, която получи толкова много шамари от своята свекърва и въпреки това успя да ги надмогне и да намери воля да я защити в един много важен за възрастната жена момент. Тази вечер ще гледате вероятно едни от най-въздействащите и поучителни кадри, над които всеки би трябвало да се замисли.

Спомняте си, че след разрива в отношенията на Сюрея с Емир, младата жена поиска от съпруга си да ѝ изпълни едно желание абсолютно безпрекословно. И този момент дойде от само себе си. Назря веднага, след като се получи новината, че Гарип е покосен от инфаркт и Есма хукна обезумяла от притеснение към болницата.

Актрисата, която влезе под кожата на Есма султан

Седнали двамата в стаята си, Сюрея много кротко, но убедително подхваща темата за самотния живот на свекърва си. Фарук първоначално отсича, че майка му има пълна къща с хора, на които да разчита и които да обича, но съпругата му не се предава и му изрежда куп доводи, с които му показва как всеки човек има нужда от своята половинка, чиято ръка и прегръдка да му даде сила. И Сюрея казва на Фарук какво е нейното желание, което много би искала той да изпълни.

Гледайте този епизод! Струва си.

Истинската история в сценария на “Завинаги” никак не е толкова розова, колкото е в сериала

В останала част от серията ще стане ясно какво е състоянието на Гарип, какво си говори Адем с психоложката, след като прочете писмото от баща си, какво се случва на Фикрет при срещата му с побъркания брат на Есра…


image0 (9K)