Довечера в „Безмилостен град“ уплашен, Недим скача от стола си по време на вечеря

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Недим е пълноправен член на семейството и сяда с тях на първата си вечеря след прибирането от вилата.

Дженк признава пред Джемре за огромния страх, от който чак губи разсъдъка си. Той споделя с жена си, че животът му зависи от нечии думи.

Недим тръгва от стаята си с усилия, но слиза по стълбите към трапезарията сякаш не изпитва никаква болка. Всички го чакат, за да вечерят заедно. Той сяда на стола, определен за него и наблюдава семейството, което е заредено със смесени чувства – от страх и ненавист, до обич и грижа.

Джерен и Нериман са в къщата извън имението. Бабата продължава да намила на внучката си, че ако се извини, те и двете ще са наредени в конака и ще бъдат отново важни „госпожи“. Бременната обаче не издържа и ѝ припомня как се е опитвала да удуши Недим с възглавницата, как го е блъскала и как му е казала, че бебето е на Дженк.

Сехер също се мъчи да убеди Джерен да застане пред Недим и да му се извини, за да се прибере отново в имението. Но тя естествено не знае много от това, което е надробила непокорната ѝ и зла дъщеря. Майката се изпуска пред нея, че Дженк и Джемре са щели да се разведат и с тази информация оправя настроението ѝ.

Актрисата, в ролята на Сехер от “Безмилостен град”, има три брака и няколко неуспешни връзки с по-млади мъже

Недим полага усилия да се храни нормално, но ръцете му все още не са свикнали да боравят с ножа и с вилицата и той не се справя. Засрамва се, когато изпуска ножа си на земята, опитвайки да нареже месото. Дженк се навежда, за да го вдигне, а Недим се изправя рязко, показвайки, че го е страх от действията на братовчед му. Лъвът на Агях се качва в стаята си.

Ще познаете ли Дженк от “Безмилостен град” като блондин?

Джемре чете проповеди на Дженк пред останалите на масата, че е вдигнал ножа и по този начин Недим се е почувствал застрашен. Дженк се вбесява и отвръща на жена си, че не е предполагал, че действията му ще повлияят така на братовчед му. С крясъци той напуска трапезарията, а Шениз не пропуска да се нахвърли върху снаха си заради скандалите, които имат със съпруга си. „Браво, ти си чудесен пример за идеален спътник в живота!“ – ѝ казва свекървата.

Дженк страда заради това, което е причинил на братовчед си. Джемре го съветва да постъпи правилно и така, както чувства, че е добре за него самия.

Джерен и Дженк са гаджета в реалния живот?

Нериман дава на Джерен визитката на психоложката и я подтиква да я посети, мислейки си, че пътят им към имението преминава през лекарката.

Агях си тръгва от имението, Дамла го моли да не заминава. Шениз прави крачка към помирение с него, но той ѝ припомня, че именно тя е поискала развод. Шениз е объркана, защото разбира, че връщане назад няма.

Недим тренира да държи прибори, но ядно натиска лист хартия с молива и се разплаква. Пред очите му преминават кадри с Джемре, когато са били щастливи.

Дженк осмисля думите на Джемре. Отива при братовчед си, но Недим му казва, че ще си вземе това, от което има нужда, стъпка по стъпка.


image0 (9K)