Довечера в „Безмилостен град“ Джерен вижда най-големия си кошмар

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Недим започва своето отмъщение със специална стратегия и това побърква виновните.

На молбите на Сехер, Недим да даде втори шанс на Джерен, той отговаря, че е взел своето решение, което никак не се харесва на тъщата му. Тя го пита какво ще стане с детето. Недим е убеден, че децата плащат за греховете на бащите си, а той вече е платил тези на своя баща.

Недим отива да види Джерен, а тя не може да го познае. Малко преди неговото позвъняване момичето е изключително нервно от предчувствието, че нещо лошо ще се случи. Недим казва, че търси съпругата си, а тя реагира учудено. Заявява, че той не е истински и побягва. Нериман го познава и настига внучката си, заставяйки я да се приготви за него. Джерен е притеснена, че той знае какво му е причинила. И е права. Пред очите му преминават ужасяващите кадри от постъпките ѝ, но се овладява и се навежда към ухото ѝ, съобщавайки нещо, което я изважда от равновесие и тя се заключва в стаята си.

Дженк целува Джемре в градината, защото Сехер ги наблюдава. Той пита жена си как ще убеди майка си, след като не е успяла да убеди него, защото изглеждала като безчувствена риба насреща му.

Джерен е толкова уплашена от разговора си с Недим, че не може да спре да трепери.

Секретарката на Агях информира Шениз, че шефът ѝ е много разтревожен, записал е гласово съобщение до дъщеря им и после е тръгнал към имението.

Джемре се опитва да говори с брат си. Дамла търси Дживан, а той не смее да признае на сестра си.

Дженк споделя с майка си, че откакто Недим е станал от инвалидната количка, той е станал друг човек.

Агях си идва и прегръща Недим. Дженк ги вижда и се опитва да се измъкне, но Недим му предлага двамата да се разходят заедно и той няма как да му откаже. Недим признава на братовчед си, че му е много интересно какво е да живееш и да правиш всичко, което пожелаеш.

Агях и Шениз влизат в стаята на Дамла, която от сутринта е заключена, а родителите си мислят, че момичето е сърдито и стои вътре, но не откриват нея, а бележка. Дамла е избягала от дома.

Дженк осъзнава, че Недим си спомня всичко, но братовчед му е изключително добър актьор и непрестанно държи събеседника си под напрежение, показвайки се и като съдник, и като наивник.

Дамла пак звъни на Дживан и отново го вика да отиде при нея.

Шениз и Агях са притеснени. Откриват, че дъщеря им не е влизала в социалните мрежи много часове и освен това разбират, че тя има цяло чекмедже, пълно с телефони и няма как да я проследят.


image0 (9K)