Довечера във Фермата: Надя с неочакван ход ще покаже колко струва Милена

Това, което ще се случи в поредния епизод на шестия сезон на Фермата не е прецедент: Неочаквано богат избор за втори дуелист в събота

Фермерът на седмицата е Надежда, която беше посочена от напусналия играта миналата събота чичо Митко, загубил битката на арената от Стоян. Дойде обаче време за следващия дуел.

Чичо Митко, сред бъчвите си в Мелник, сподели кой е фаворитът му за спечелване на наградата

Пчеларката си избра новите старите ратаи и в къщичката отново бяха Милена и Стоян, най-низвергнатите от групата. Снощи стана ясно, че Надя избира за първи дуелист адвокатката и тази вечер ще се разбере кого ще посочи Милена за свой противник.

След проведеното вчера състезание за имунитет, Даяна грабна щита на SDI и няма как да бъде на арената в събота. И понеже финалът е само след 2 седмици, редиците оредяха и Милена ще може да избира само между Мария и Ванчето.

Надежда обаче ще поднесе изненадващия ход да ѝ бъде разрешено да участва на дуел, ако разбира се Милена реши да я „дръпне“ довечера. Ще има ли смелост адвокатката да избере изключително силния играч Надя, след като двете си хвърлиха идентичните обвинения, че са дразнителите в горското стопанство. Не е тайна за никого, че те изпитват непримиримост една към друга още от начало на играта и сега Надя дава шанс да излязат с чест от взаимните си нападки, но във физически двубой.

Предстои да видим какво ще се случи…


image0 (9K)