Денят на срещата

Светлана Тилкова – Алена отговаря на писмо

Майка ми почина на Голяма Задушница. През последните месеци тя имаше здравословни проблеми, но не е била на легло и се справяше с личното си обслужване, дори ми помагаше в домакинството.

[ad id=“225664″]

Здравето й се влоши и все още не мога да си обясня дали лечението, което се предприе, не беше подходящо или така е трябвало да се случи. За две седмици, докато нагодим лекарствата с лекуващите лекари, положението се влоши и дойде краят. Задавам си въпроса дали е имала още дни живот. През последните три дни беше в кома и всеки ден очаквах тъжната вест. Това, че си отиде на Голяма Задушница, предполагам, има някакъв по-особен смисъл и може би за мен ще е успокоение да разбера значението на деня на кончината й. Все си мисля дали направих всичко необходимо да й помогна в трудните моменти и дали не съм я огорчила в последните дни.

Преди години при тълкуване на сън на майка ми ти ми спомена, че когато дойде моментът, татко ми ще я посрещне.

В последните дни, докато можеше да говори, с лека усмивка ми каза, че татко идвал. Аз се притесних и я прекъснах да не говори така. После съжалявах, че не проявих търпение и не я разпитах нещо повече да ми каже.

[ad id=“263680″]

Алена отговаря : Съчувствам на болката ти, но вече нищо не можеш да направиш, за да върнеш майка си.

Нека внеса най-важното успокоение за твоята душа. Майка ти си е отишла заради нейното право на личен избор.

А когато го е направила, се е случил сънят, който съм ти тълкувала преди години – твоят баща си я е прибрал, за да не се мъчи. Осъзнал е, че „напасването“ на лекарствата не е помогнало, а е навредило. Майка ти е могла да си поживее още.

[ad id=“236993″]

Сгрешила си, че не си я изслушала, когато е говорила за татко ти. За нея това е било важно, утеха, че някой я чака в незримия свят и ще я посрещне. Влошеното здраве е било осъзнаването й от нейна страна, че вече, дори и ако я закрепят лекарите, тя няма да е същият човек. Починала е на Голяма Задушница, защото тогава си я е прибрал татко ти, в нейна лична година на трудности, породени от странични фактори, в месец на стабилност, но в ден на самота, от която се е освободила, за да се подготви за новия си живот в енергийните полета.

[ad id=“236999″]

Не знам дали моите думи те успокояват, но те съветвам да не ходиш по врачки и феномени, за да търсиш информация за нея, да не се опитваш да викаш Душата й, защото няма как да си сигурна, че говориш точно с нея, а и ако я безпокоиш там, където й е нужно спокойствие и осъзнаване, ще се превърнете в кармични врагове. Продължавай живота си с хубавите спомени за нея и я остави да върви по нейния нов път.


image0 (9K)