Тълкуванията на Алена: Какво ни предупреждават сънищата

Сънувах родителите си като  млади и много хубави. Бяхме се събрали с близки да гледаме филм, в който майка ми беше главна героиня. Много й се радвах. Говорих с нея и я питах дали се е виждала с главния герой (не е баща ми).

[ad id=“225664″]

Тя каза, че тия дни го е видяла. Вътрешно знаех, че са имали връзка. После всички се озовахме на стар път на селото ни. Там, в една пробна аз пробвах булчинска рокля, която беше ушита от голямата ми дъщеря. Бях с червена жилетка върху нея, но я съблякох и излязох да ме видят. Много се харесвах, а и другите също ми се радваха.

Изведнъж покрай нас мина кола с бясна скорост. С нея беше шефът на наш роднина. Някои отидоха да видят защо е дошъл, но не и аз. С дъщеря ми бяхме щастливи.

[ad id=“263680″]

Тълкуванията на Алена:

Сънувала си съня в лична година на материална стабилизация, в месец на трудности, породени от странични фактори, и в ден на анализ и осъзнаване на грешките. Сънят те предупреждава, че е време изцяло да се откъснеш от едно минало, свързано с твоето детство и млади години, от мечтите си в същото това отминало време, които явно не си осъществила.

[ad id=“236993″]

Булчинската рокля, ако е бяла, говори за здравословни проблеми при теб или дъщеря ти, а червената жилетка – за истина, която ще узнаеш неочаквано. Може да е свързана с вреда от човек, когото познаваш или ще срещнеш, но ще се окажете познати (шеф на твоя роднина), въпреки че заради липса на прозорливост може да пропуснеш възможността да си спестиш проблемите от негова страна (не си отишла да видиш защо е дошъл).


image0 (9K)