Боби след Фермата разчувстван пред подаръка от Ангел

Работохоликът в шестия сезон на риалити предаването Фермата, посреща екип на бТВ вече в дома си, в Летница. Усмивката, както винаги, е на лицето на Борислав Стефанов. Толкова лъчезарни са и двете му момиченца, както и съпругата му Десислава Янкова.

Животът след излизането на Боби от горското стопанство е потекъл на пълни обороти и с колегите си вече са по обектите.

Нещо невиждано се случва на финала на ФЕРМАТА!

„Беше ми важно да видя дома си отново и най-вече близките си хора. Три месеца не бях със семейството си и това беше страхотен стимул да стигна до края, да се представя достойно, както смятам, че направих. Във Фермата бях себе си и се надявам да съм докоснал хората с поведението си и с това, че съм истински“, сподели Боби.

Жена му Деси разказа как с по-голямата дъщеря Маги и с тригодишната Надя са стискали палци на Боби, когато са го гледали в състезание или на дуел.

В разговора стана дума и за остро изявената самоирония на Боби, който обясни, че се надява останалите участници, а и хората пред телевизорите да са го разбрали правилно. И той, и съпругата му потвърдиха, че през цялото време на играта е бил истински, натурален, без капка преструвка или поза.

Къщата на строителя е голяма, но особено място на стената в хола заема подаръка, изработен във Фермата. До красиво вмъкнатите в каменна облицовка дървени греди виси закачена дъската, направена от ръцете на Ангел. Боби сподели, че когато се е прибрал у дома, са дошли приятелите му да го видят и той нарязал мезета, за да ги посрещне, но му се е сторило кощунствено дори да доближи нож до тази дъска, затова я е сложил на видно място, за да си спомня приключението и приятелството. Преживяванията струват много за него, затова редом са и спечелените табелки „Работяга на Фермата“, „Шампион“ и чанът, който му подари стопанинът Андрей.

Вече на двора пред къщата, Борислав разказа, че от 15 години е строител, а от 13 има фирмата, в която работи наравно с колегите си. Неговият ден и извън горското стопанство почти по нищо не се различава от отрудените дни във Фермата.

Интересни находки улови камерата. Все още се вижда доста голяма част от кулата с плетени въжета, подобна на тази по която се катериха и спускаха Ваня, Калоян, Надя и Боби на финала. Борислав сподели, че си е направил доста от установките за състезанията и така е тренирал, но вече е започнал да ги разглобява.

Достоен ли е Борислав да спечели 100-те хиляди във Фермата?

На въпрос дали нещо във Фермата го е затруднило, Борислав отговори, че му е станало ясно нещо друго много важно – не е нужно всички да те харесват.

За Боби над всичко е семейството, близките хора.

Рецептата му за преодоляване на трудностите е визуализирането на поставената цел. Ако имаш силата да я следваш, нищо не може да те спре. Той се чувства силен като стена, през която няма как да се мине.

Предаването с мотото Пътят на една мечта завърши, Борислав от Летница беше финалист, не спечели 100-те хиляди, но тепърва ще осъществява своите планове щастлив, че има подкрепата на семейството и съгражданите си.


image0 (9K)