Достоен ли е Борислав да спечели 100-те хиляди във Фермата?

Е, дойде време „коментаторите“ да подпукат и един от участниците във Фермата: Пътят на една мечта, който по стечение на обстоятелствата успяваше да остане извън парещата светлина на прожекторите. До сега.

Със съжаление трябва да се отбележи, че в голямата си част изказванията на хората в социалната мрежа са много груби и крайно неоснователни и предубедени. НЕЩОТО, КОЕТО ОПИТА ДА ИЗБЕГНЕ БОБИ.

35-годишният Борислав Стефанов от Писарово влезе в риалити формата с визитка на строителен предприемач, който сам се определя като „играещ треньор“, защото работи наравно с всички във фирмата си. Смята, че може всичко в строителството и го доказа за трите месеца в горското стопанство.

Работохолик. Определено той се раздаде изцяло във Фермата.

Но това, с което шокира останалите участници, беше признанието му седмици след влизането в играта, че всъщност той е от ромския етнос. Закъснялото обявяване на този факт Боби обясни с желанието си останалите първо да го опознаят, преди да му лепнат етикет и определени очаквания, както това става много често. Мъжът даде заявка за качество, което много роми притежават и той би искал да ги уважават заради това без предубеждения.

Хареса ли ви нафуканото поведение на Йордан на дуела снощи във Фермата?

И Борислав се представи като изключително добронамерен човек, работещ безотказно на всички места в стопанството, където имаше нужда от него. Този мъж не измрънка нито веднъж, беше сдържан в реакциите си във взривоопасни моменти, когато останалите кръстосваха саби, вземаше много премерено отношение без да бъде краен, но успяваше да заяви твърдо мнението си по важни въпроси. Освен това показа много пъти кавалерско отношение към дамите във Фермата. Опитите му да вкара чувството си за хумор в много ситуации бяха изключително успешни, както и начинът, по който застана срещу хората, пожелали да споделят с него някои от чувствата си от преживелиците в стопанството.

За човек, израснал в семейство на неуки хора, но успял да извлече житейската им мъдрост, Боби се е изградил като един успешен мъж, чийто стил на говорене дори е на доста високо ниво.

Той нито веднъж не обиди някого. Вярно, че дотегна малко на останалите със самоиронията си за големите си, клепнали уши, както и с желанието си да ги подтикне да го анализират, но успя да спре, след като разбра, че ги дразни.

Даяна призна, че е играла роля във Фермата

Приятно впечатление направи и силната му връзка с децата и съпругата му. Именно с писмото на голямата си дъщеря той се нахъса за втората игра срещу Петър на арената снощи. Това, че момиченцето го нарича „супер тати“ му дава най-силния адреналин.

Здрав, можещ, добросърдечен, Борислав е вероятният победител в шестия сезон на Фермата, но нека първо да видим тази вечер как ще приключи дуелът с пилота. Пепи изглежда се е предал предварително, но знае ли се какво е сънувал нощес?


image0 (9K)