Акценти на ЗАРАТА на 8 януари 2019 година

Стотици се простиха с Иван Ласкин

Стотици опечалени близки и приятели дойдоха да си кажат последно сбогом с актьора Иван Ласкин. Поклонението се състоя в църквата “Свети Седмочисленици” в София. Един от най-талантливите български актьори почина на 48-годишна възраст след тежко заболяване.

Рицарите тамплиери също се сбогуваха с Иван Ласкин

„Помени, Господи, нашият Брат и Рицар Иван, починал с надежда за възкресение за вечен живот, поминал се в благочестие и вяра, прости му всяко съгрешение, извършено от него волно и неволно, с дума с дело или с помисъл…“

Каракачанов нареди да се съборят всички незаконни ромски къщи във Войводиново

Вицепремиерът Каракачанов ръководеше щаба, който решава какви мерки за сигурност да се предприемат, за да се тушира напрежението сред местните. “Тяхно право е да протестират. Моят апел към тях е да не търсят саморазправа. Има си органи на реда”, коментира министърът.

Подробности от прокуратурата за кървавото убийство в Стара Загора вчера

На  7 януари  2019  г. е получен сигнал в ОД на МВР – Стара Загора за умъртвена жена в апартамент в Стара Загора. Незабавно са извършени процесуално-следствени действия – оглед на местопроизшествие

Босненската полиция намери фалшиви български паспорти у трима мигранти

Фалшивите документи са открити, след като в багажа на мигрантите били намерени оригиналните документи, въз основа на които било установено, че са граждани на Сирия.

Нинова се изпусна: Далече е да стана министър-председател

„Що се отнася до това кога ще бъда министър-председател, времето и народът ще реши дали и кога БСП ще спечели избори. Народът го решава това и кой ще бъде министър-председател ще решим след това, като спечелим изборите, така че това е толкова далече!“

5:22 – часът, в който близо до Хитрино можеше да стане нова трагедия

Случило се е вчера сутринта, когато влакова композиция с 24 вагона биодизел преминава без разрешение през гара Ветово, която е само на 60 километра от Хитрино по същата жп линия.

Десантен кораб от Шести американски флот навлезе в Черно море, близо до нас е

Американският десантен кораб “Форт Макхенри” (USS Fort McHenry) е в Черно море на законно основание. Това заяви официалният представител на Шести американски флот Кайл Рейнс в интервю за изанието “Navy Times”.


image0 (9K)