Акценти на ЗАРАТА на 14 декември 2018 година

Пачки пари и незаконен пистолет – до трупа на шефа на КАТ-Казанлък. Обрат в разследването?

Близо 10 000 лева и незаконен револвер откриха край трупа на мъртвия началник на “Пътна полиция” Казанлък – Тодор Николов. Намерени са 4-5 пачки в български левове, револвер в кожен кобур, най-вероятно незаконен, и кутии с боеприпаси.

Борисов: Като гласуват за мен, на хората им е ясно за какво гласуват

По думите на министър-председателя, той е бил избран от хората, защото работи. “Не мога да се съглася, че съм избран с протестен вот, на хората им беше ясно за какво гласуват.“

Временна парламентарна комисия ще нищи скандалите и корупцията в ДАБЧ

Парламентът създаде Временна анкетна комисия за проучване на всички данни, факти и обстоятелства по повод изнесените в европейски и български медии твърдения за скандалната подкупна схема при придобиване на българско гражданство от чужди граждани

БСП: Кражбата на века предстои – кабинетът ще преразпределя 10 млрд. лв. през 2019 г.

Депутатите от мнозинството сте само гумен печат, който подпечатва цялото това безобразие, заяви депутатът от “БСП за България” Антон Кутев в декларация от името на парламентарната група на левицата.

ГЕРБ отвърна на удара: Правителството работи великолепно!

Декларацията беше прочетена от Спас Гърневски от парламентарната трибуна. По думите му правителството “не дава тези пари персонално на този или онзи, а ги дава за българския народ и за политики”.

Спешно! Обществената поръчка за трасето за “Турски поток” тръгва преди Коледа

Държавата се забърза да разшири газопреносната мрежа на страната, което е и записано в енергийната стратегия на България. Още на 21 декември пускаме обществената поръчка за разширяването на трасето от българо-турската граница до българо-сръбската за тръбата за “Турски поток”, която съвпада и с инфраструктурата за газовия хъб “Балкан”.

Ограничението на АМ „Тракия“ от Чирпан до Стара Загора остава 90 км/ч. до 30 март

“Агенция „Пътна инфраструктура“ има нужда от 60 млн. лв., за да започне наложителния ремонт по 40-километровия участък по магистрала „Тракия“ от Чирпан до Стара Загора, строен през 2007 г.” Това заяви по време на парламентарния контрол днес регионалният министър Петя Аврамова.

Поредна драма! Три жени бяха наръгани в Германия

На улица в района “Свети Йоан” е била нападната жена на 56 години. Престъпникът я наръгал и избягал. Тя е била оперирана по спешност.

Трима мъже са арестувани за грабеж и отвличане в София

Потърпевшият разказал, че около 19.30 часа, докато паркирал личния си автомобил „БМВ“ пред жилището си, бил нападнат от трима непознати, предава Канал 3. Заплашили го с пистолет, привели го в безпомощно състояние, завързали го, отнели мъжката му чанта с пари, документи, часовник, ключове от дома му и други вещи.


image0 (9K)