Акценти на ЗАРАТА на 13 юли 2019 година

Идва студен атмосферен фронт – валежи и гръмотевични бури!

Добре изразен студен атмосферен фронт ще промени рязко времето през следващото денонощие. През нощта валежите ще се усилват над Западна България , ще има и гръмотевични бури, а до сутринта ще завали и в Централна.

Спешни реформи за цената на тока иска бизнесът

Спешни реформи за цената на промишления ток поиска бизнесът от енергийния министър на заседание на Асоциацията на индустриалния капитал в България. Работодателите предупредиха за пазарни манипулации и за системно скъпа електроенергия за индустрията. Те поискаха промени в структурата на НЕК и по-добро управление на държавните централи, съобщава Нова телевизия.

След скандала с израелските туристи – каква е истината?

Скандалът с израелските туристи в курорта „Слънчев бряг” направи страната ни водеща новина по телевизиите в Близкоизточната държава и е от най-коментираните теми.

Трима убити при талибанска атака на хотел в Западен Афганистан

Талибански бойци са нападнали сграда, която е играела ролята на хотел в западната част на Афганистан, като по предварителни данни, трима души от охраната са убити, предават “Ройтерс” и “Фокус”. Официални лица разкриха, че са ранени 10 души, от които четирима са охранители.

Кучетата на Лечков наръфаха момиче

Кучетата на Йордан Лечков нахапаха момиче в Сливен. Инцидентът е станал преди дни, когато момичето е преминавало през стадиона, където животните живеят.

Тъжна новина покоси Зинедин Зидан

Един от петимата братя на Зинедин Зидан – Фарид, е починал. Това съобщиха от Реал Мадрид в кратко съобщение. Причина за смъртта на Фарид е раково заболяване.

Край на една 12 годишна връзка

Андреа обяви, че се е разделила с дългогодишния си партньор – боксьора Кубрат Пулев. В социалната мрежа тя написа на английски език: “Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игрички – наслаждавам се на необвързания живот”

Мълния! Кобрата отдавна сменил Андреа с нова мацка

Кубрат Пулев живеел на семейни начала с новата си приятелка. Андреа пък се радвала на живота сама. Двамата с Кубрат всъщност били разделени още няколко месеца преди скандала с Джени Суши. Не били заедно още от края на миналата година, малко след мача срещу Джошуа в зала „Арена Армеец”.

Скандал: Златка върна годежния пръстен на Джизъса

Златка установила, че камъкът е четири пъти по-голям от този, който Джизъса й подари. „Виж бившата ти какви диаманти получава! Аз толкова ли съм заслужила?! Пари ли нямаш, че ти досвидя за по-голям камък“, крещяла плеймейтката.

Страх тресе Слави Трифонов

Слави Трифонов изглежда е не само много подвластен на страховете си, но и готов на всякакви крайности в името на спокойствието си. Това, което направи тв водещият неотдавна, буквално стъписа негови колеги и близки. Оказа се, че Дългия е монтирал в къщата си в пернишкото село Кладница, където живее, ново електронно изобретение, пише “Уикенд”. С него входната врата на дома му може да се отключи единствено с неговия пръстов отпечатък от работници, монтирали специалната защита.

Христо 100-те – отново заби ново гадже

Христо Сираков би шута на досегашното си гадже Дениз Хайрула. Тя бе участничка в последното издание на конкурса „Мис Плеймейт“ и се слави с най-красивите задни части.

Хороскопът ви за 14 юли вече е тук

Важно събитие, свързано с жена, може да ангажира вниманието ви по един или друг начин. Съновидение, свързано с жена ще има специално послание за вас, дано го разгадаете. Жените ще са активната страна в събитията, които предстои да се случат в дома и в обществото, където живеете.


image0 (9K)