Хороскопът ви за 14 юли вече е тук

В неделя ще отделите време за себе си, за външния си вид, за спортни занимания, за планиране на личните си планове или за възстановяване. Покажете по-голяма грижовност за хората около вас и за тези, които са в нужда.

Важно събитие, свързано с жена, може да ангажира вниманието ви по един или друг начин. Съновидение, свързано с жена ще има специално послание за вас, дано го разгадаете. Жените ще са активната страна в събитията, които предстои да се случат в дома и в обществото, където живеете. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ангажиментите ви ще бъдат свързани със специални за вас хора от кръга ви роднини или приятели. Денят вещае събитие или преживяване свързано с жена. Ще имате благоприятен ден за романтични преживявания. Възможни са странни съновидения свързани с хора от Отвъдното.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще имате среща или разговор с човек от град или село. Очаквайте добри новини, свързани с роднини. Любовният ви живот ще бъде запомнен с непредсказуеми преживявания. Не живейте с надежда за стара любов, а търсете нова.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате предварително направени планове и ангажименти свързани с битови проблеми в дома, ремонти, подобрения и др. Този ден трябва да се изживее спокойно, следвайки естествения ход на събитията. Стресовите ситуации днес ще са вследствие на ваши емоционални решения. Бъдете мъдри и разумни!

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще преживеете последствията на събитията през отминаващата седмица. Този ден ще изиска някои важни разговори или решения в семейството.

Финансовите дела ще се развиват според очакванията ви. Важно събитие свързано с жена от семейството ще ангажира вниманието и времето ви.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.

 

 

 


image0 (9K)