Акценти на ЗАРАТА на 12 октомври 2019 година

Спипаха в Стара Загора зловеща фигура от ъндърграунда

Близо час прекара проснат на земята с белезници на гърба 40-годишният Дончо, който се прочу с побоя над футболния рефер Светозар Маринов през 2001 година, преди срещата на местния “Берое” с ЦСКА.

Борисов: С Ердоган имаме уговорка и Турция стриктно спазва споразумението за мигрантите

“С президента Реджеп Ердоган имаме ясна уговорка и турските власти стриктно спазват споразумението към България за мигрантите”. Това заяви премиерът Бойко Борисов в сливенското село Мечкарево, където заедно с министъра на земеделието, храните и горите Десислава Танева са на откриването на 15-ото юбилейно “Национално животновъдно изложение Сливен 2019”.

Кандидат на Ковачки ли е Мая – адвокатка от кантората на олигарха?

Ако се питате защо Мая Манолова не се явява за кмет на своя си град Кюстендил, а на София, един от вероятните отговори е, че всички там знаят факта, че нейната кантора обслужваше Христо Ковачки. Същия онзи олигарх, в ТЕЦ-овете от кръга на когото горят италианския боклук и душат българските градове – включая съседен нам Перник.

Зловещият убиец от Орешник тренирал стрелба по живи животни

“Не е бил агресивен към никого, но често ми се оплакваха, че в двора се стреля. Беше странен и затворен човек, каза кметицата на Орешник Тодорка Арнаудова. “Никой не влизаше у тях. Често чувахме гърмежи. Съселяните му се убедени, че той е тренирал стрелба по живи животни.

Правителството в Румъния падна

Развитието не е неочаквано, след като управляващата коалиция се разпадна през август. Но досега се смяташе, че опозицията не се чувства готова за избори и предпочита да изчака редовния вот след една година. Въпреки че имаха голямо мнозинство, социалдемократите получиха лош резултат на евроизборите, след поредица от корупционни скандали.

Смъртоносна стрелба в Ню Йорк! Най-малко четирима са убити, петима – ранени

Най-малко четирима души са убити, а петима са ранени при стрелба в частен клуб в най-гъсто населения район на Ню Йорк – Бруклин. Това съобщава NBC.

Проф. Вучков написа книга за Живков дни преди да умрe

Броени дни преди да издъхне на 83-годишна възраст, професор Юлиян Вучков е завършил последния си роман за Тодор Живков. За жалост изтъкнатият публицист и телевизионен критик не можа да дочака премиерата на изданието си „Истинският Тодор Живков” – документален роман за бай Тошо, по който работеше през последните 6 месеца от живота си.

Крисия заби нож в гърба на Слави!

Талантливата певица не само няма да бъде с вече бившия си работодател, но реши да му забие и нож в гърба. Със сигурност Слави няма да прости това предателство и като нищо в бъдеше да търси отмъщение.

С три вида кръв мажат д-р Стилянова за брутална сцена в “Откраднат живот”

“Споделям ви две видеа, за да видите как се прави грим за подобна сцена и съответно после как се маха! За тази сцена гримьорите ни бяха подготвили три вида кръв. Едната беше за лицето и тялото ми, другата за устата и зъбите ми, а третата беше специално за очи! Всичко трябваше да се случи много бързо, и то на улицата пред очите на хората!”, разказа Паскалева, която публикува кадри в официалните си профили в социалните мрежи, пише “България Днес”.

Стоичков здраво ошамарил бившия си зет

Футболната легенда Христо Стоичков ошамарил хубаво хърватския си зет Лука Белич, който се развежда с по-малката му дъщеря Христина. Преди няколко месеца, когато се случила раздялата, разлютеният Стоичков сгащил грешника в дома им в Маями да си стяга багажа, и на изпроводяк му изплющял два-три шамара, доверяват близки до звездната фамилия.

Мария Илиева тормози сина си!

Дългокраката певица бе специален гост в шоуто на Ники Кънчев по Дарик радио. Интервютата се излъчват с видео на живо във Фейсбук страницата на медията. И оттам видяхме, че Мария гостува с малкия си син, който спи в скута й.

Хороскопът ви за 13 октомври вече е тук

Добрите новини ще бъдат свързани с пари или с ваши финансови интереси. Денят вещае стресова ситуация или кратък момент на паника свързан с бебе или с дете. Мъжете от кръга ви приятели ще са по-активни в желанието за социален живот с вас, така че не са изключени различни покани или предложения в този план.

Любовен хороскоп за 14 – 20 октомври 2019 година

Везни, ако сте сериозно обвързани, може да се почувствате така, сякаш ви е трудно да се справите със сложна семейна ситуация и вероятно подходът ви към половинката е грешен. Вероятно настоявате, че вашата стратегия за справяне е правилната.


image0 (9K)