Любовен хороскоп за 14 – 20 октомври 2019 година

Звездите показват, че тази седмица са възможни любовни драми за някои представители на зодиака. Важно е да действаме разумно, особено в комуникацията.

Овен

Някои от обвързаните Овни може да се почувстват така, сякаш половинката им не ги подкрепя. Това може да ви подтикне да се съсредоточите по-скоро върху работата, отколкото върху връзката си. Дали това не е глупава реакция от ваша страна, стремейки се да „дадете урок“ на любимия човек? Създавате си излишно напрежение.

Телец

Меркурий преминава през вашия сектор на партньорствата и ще имате възможността да подобрите комуникацията с половинката си. Ще се чувствате така, сякаш може да си споделите всичко. Но и Венера ще допринесе за хармонията помежду ви и стабилизиране на връзката.

Близнаци

Ако сте необвързани, това може да се окаже седмица, в която ще започнете да се срещате с нов потенциален партньор. Слънцето във вашия сектор на романтиката ще се насочи към Плутон, планетата на властта, манипулацията и контрола. Няма да ви е трудно да привлечете към себе си представителите на противоположния пол, но действайте с бавни темпове.

Рак

Обвързаните Раци може да преминат през някакво напрежение още в началото на седмицата. Това може да се дължи на роднина, който по някакъв начин да се опита да се бърка във взаимоотношенията с любимия човек. Хубавото е, че комуникацията между вас и партньора е ясна и няма да се поддадете на манипулациите.

Лъв

Комуникацията ще е ключова за вас и половинката ви. Тя трябва да е открита, честна. Възможно е единият от вас да се почувства неудовлетворен от нещо и ще е важно да разрешите този проблем. Не забравяйте, че когато комуникацията куца, в спалнята нещата също не вървят гладко.

Дева 

Тези от вас, които отскоро се срещат с някого, може да се почувстват притеснени относно намеренията на този човек. Възможно е отсрещната страна да ви предлага нещо, което не ви удовлетворява. Не прибързвайте със заключенията, помислете добре и след това споделете вашите усещания. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония.

Везни 

Ако сте сериозно обвързани, може да се почувствате така, сякаш ви е трудно да се справите със сложна семейна ситуация и вероятно подходът ви към половинката е грешен. Вероятно настоявате, че вашата стратегия за справяне е правилната. Не бива да подценявате гледната точка на половинката, както и нейните чувства. Вместо това, помислете, че половинката ви може да се чувства безсилна в тази ситуация и се нуждае от подкрепа и разбиране.

Скорпион 

Що се отнася до любовта, Скорпионите може да очакват една хармонична седмица. Без значение дали имате любим човек до себе си или сте необвързани, Венера ще ви помага. Излъчването ви е силно, а дори не се стараете и харизмата ви няма да остане незабелязана. Имате добри предпоставки за флирт, ако си търсите половинка.

Стрелец 

Стрелците ще наблегнат на комуникацията с половинката си и всички теми, които досега са били отлагани за обсъждане ще бъдат извадени в разговор. Това ще ви помогне да подобрите взаимоотношенията си. Вероятно досега сте задържали някакви емоции в себе си. Ето защо не бива да задържате това, което не ви харесва, защото създавате отрицателна среда в себе си на подсъзнателно ниво. Ще се радвате, че сте говорили смело пред половинката си.

Козирог 

Динамичен ще бъде социалният живот на Козирозите. Ще имате възможността да посетите интересни събития, да получите покани от приятели. Не им отказвайте. Това е възможност да се запознаете с нови и интересни хора, за които ще е важно да не бързате с преценката си. Ако вече си имате партньор, то за вас също ще има интензивност в любовта.

Водолей 

Седмицата ще бъде хубава по отношение на любовта за тези от вас, които имат половинка до себе си. Няма да се колебаете да покажете своите емоции и привързаност към половинката си.

Дори ще имате желание да останете повече време насаме, за да се отдадете един на друг. Ако търсите любов, звездите може и да ви подарят не една и две възможности за интересни контакти.

Риби 

Любовта може да бъде невероятно преживяване, когато е с точния човек. Обвързаните Риби ще се насладят на прекрасна духовна връзка с партньора си. Имате подкрепата на звездите,  напред във всяко начинание с партньора. Ако сте очаквали развитие по важен въпрос, сега може да получите добри новини за неговото разрешаване.


image0 (9K)