Акценти на ЗАРАТА на 8 април 2019 година

24-годишен българин е основният заподозрян за убийството на съпругата му

За издирване е обявен съпругът на жертвата -24-годишният Кирил Челебиев. Той е основният заподозрян за убийството.

Заловиха Кирил Челебиев (24 г.), издирван за убийството на съпругата си снощи

Германската полиция задържа 24-годишния Кирил Челебиев, който бе обявен за издирване като заподозрян за убийството на съпругата му Меди.

Крадци зарязаха метална каса на ул. “Ген. Гурко” в Стара Загора, преди да я отворят

Крадци зарязаха метална каса на ул. “Ген. Гурко” в Стара Загора, преди да я отворят. Касата е открадната същия ден от офиса на старозагорска фирма.

Разкрити са извършителите на въоръжения грабеж в Казанлък

Извършителите на престъплението: двама мъже – на 20 и на 22 години от Габрово и 24 годишен мъж от с. Енина. Двамата са заловени, третият се издирва.

34-годишна жена шофира “Хонда”-та си с 3,9 промила

34-годишна жена е заловена да кара лек автомобил „Хонда“ след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел 3,9 промила. На водачката е взета кръв за анализ.

Прокуратурата обвини сина на Гълъбин Боевски – чака го до 8 години затвор

Софийска градска прокуратура привлече като обвиняем 26-годишния Пол Боевски за държане и разпространение на наркотични вещества.

Пиян шофьор помоли полицаи да му помогнат да стартира двигателя на колата

Патрулиращите полицаи в град Майен веднага забелязали, че мъжът е доста пиян. Те забелязали и следи от скорошно пътно произшествие по автомобила му, които той не можел да обясни..

Важна информация за всички, които пътуват за Гърция или се завръщат от южната ни съседка

Повече време за паспортна проверка ще трябва да отделят пътуващите от и към Гърция. Причината – влизането в сила на Европейска директива за борба с тероризма.

Сестрата на съветник на президента с евтин апартамент от “Артекс” по модела на Цецка Цачева

Сестрата на съветник на президента с евтин апартамент от “Артекс”, но по модела на Цецка Цачева. Сделката сключена за 1000 на кв. метър – почти два пъти по-ниско от пазарните цени.

Прокуратура нареди проверка на имотите на Ангелкова и Жаблянов

Върховна касационна прокуратура (ВКП) е възложила на КПКОНПИ проверка по сигналите за закупените жилища .

От днес започва изплащането на пенсиите за април и на великденските добавки

Допълнителната сума е в размер от 40 лева. Тази добавка ще получат над 1 322 000 души, които получават пенсия или сбор от пенсии до 348 лева.

Хороскопът ви за 9 април вече е тук

Ще ви натъжи или разочарова новина, която ще получите в дома си или която засяга вашето семейство. Ако очаквате помощ от страна на други хора тя или ще се забави или ще ви бъде отказана такава.

Държавен куклен театър Стара Загора получи 134 от 150 възможни точки – има най-високата оценка сред културните институции в България

Държавен куклен театър Стара Загора е с най- висока комплексна оценка сред всички културни институти в областта на сценичните изкуства в България.

14-годишно старозагорче се бори със своя авторска песен в “Черната овца”

Пресиян Кисьов е на на 14 години. Учи в 7 “Д” клас на 5 ОУ “Митьо Станев”. В конкурса на Радио Стара Загора “Черната овца” той се състезава с далеч по-възрастни и утвърдени музиканти на общо основание. Авторската му песен (има няколко вече) е The Associal Man.


image0 (9K)