Акценти на ЗАРАТА на 14 април

Станишев с първа реакция, че е аут от листата на БСП за евровота

Листата на БСП, която виждам за евровота, ще бъде голям подарък за ГЕРБ. Това каза президентът на ПЕС Сергей Станишев преди Пленума на БСП.

Разнобоят в БСП се развихря. Проевропейци срещу антиевропейци ли ще е разломът?

Защо Станишев не е в нея? Несериозно е! Имат ли смисъл номинациите в партията? Това, което се върши, е скандално! Ако Курумбашев е тежко обиден, какво да кажем за Станишев, който е с най-много номинации”, попитала тя – “Искам да поставя въпроса за лоялността към ПЕС: Защо никой от кандидатите не казва дали ще е в групата на социалистите в ЕП?”, попитала Дърева.

Бойко Борисов: “В листата на БСП има само един, който може би разбира от европейска политика, другото е – шпионин, ДС, шпионин, ДС”…

“В момента имаме един Бъгларин на най-висок пост в света и това е Сергей Станишев. Невключването му в листата показва, че нашите опоненти нямат общо с европейските социалисти. Това ще е и тълкуванието навън“. 

Петър Корумбашев: Листата на Корнелия е подигравка

„И така се разделихме. Благодаря на всички членове и организации на БСП, както и на Съюза на тракийските дружества, за доверието и получените номинации. До нови срещи!”

БСП гласува изцяло нова листа с таен вот

Националният съвет на БСП гласува тайно изцяло нова листа за евроизборите. Към предложената листа са добавени 8 или 9 нови имена от ръководството на партията, съобщи БНР. Очаква се делегатите да гласуват около 21 души на таен вот. Гласуването ще се проведе с бюлетини за всяка една кандидатура.

Бебе на 6 месеца почина в катастрофа днес, ранено е и дете на 9 години

Тежък пътен инцидент със загинало дете на 6 месеца стана в днес – неделя към 13:30 часа на международния път за Гърция край село Загорско. По непотвърдена информация единият от катастрофиралите автомобили е на Лютви Местан.

30-годишен моторист загина намясто, след като 79-годишен шофьор, му отне предимството

30-годишен моторист загина намясто, след като автомобил “Рено”, управляван от 79-годишен шофьор, му отне предимството. Починала е и 82-годишна жена – пътник в автомобила.

Вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев е починал вследствие на побой. Няма следи от наркотици в тялото му

Вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев е починал вследствие на побой, това обявиха неговите близки, след като вече очевидно са излезли резултатите от аутопсията му.

Баща даде на неправоспособния си син да кара. И двамата са мъртви

Лекият автомобил „Алфа Ромео“, собственост на 39-годишния родител от град Исперих, се управлявал от неправоспособния му 17-годишен син. При движение с несъобразена с пътните условия скорост непълнолетният изгубил контрол над колата и се ударил в крайпътно дърво вдясно.

Габриел: Стара Загора може да стане един от иновационните хъбове в Европа

“Стара Загора има потенциал да бъде един от иновационните хъбове в Европа и идеята за виртуална реалност дава много конкретна перспектива. В това отношение може да разчитате на пълна подкрепа”, обеща еврокомисар Мария Габриел.

Обичането на човек изисква зрялост. Любовта е нещо повече от влюбването

Втората невинност е възможна. Дори е задължителна, ако любовта е истинска. И е най-красивото, най-смисленото, което може да ви се случи в живота.

 


image0 (9K)