НАЙ-НОВИ:

Тази вечер във “Вътрешен човек” старият хитрец Джелял научава важна информация

Тази вечер в епизода на турския крими сериал “Вътрешен човек” напрежението расте. Трима шефове се надлъгват и изобщо не се знае кой ще надделее. Юсуф си мисли, че е яхнал вълната, която ще го доведе до арестуването на Джелял. Шефът на Хандан играе на криеница и готви отмъщение на Касапина, а пък той изработва заедно с Мерт план със СИМ картите.

Татко Джелял или актьорът Четин Текиндор, за когото журналист пуска иронична забележка, променила живота му

Тахсин е конкурент на Хандан и тя иска от Джелял той да го премахне, като предварително условие за партньорския бизнес, за който двамата водят преговори на вечеря в къщата на Хандан. В това време Мерт слага бръмбар в дома ѝ.

И кой разкрива самоличността на шефа на Хандан? – естествено най-осведоменият – Рижия. Алянак е учуден, когато научава неговото име – Кудрет Сюлмез.

Джелял нарежда на Сарп да убие Тахсин и той изпълнява задачата. Но след като всички хора на Касапина си тръгват, Сарп вдига Тахсин и му обещава закрила.

Сарп-Син на емигрант от България, Чаатай Улусой – привлекателен, харизматичен, сериозен

Мерт вече е сигурен, че шефът му го подозира. Споделя това с татко Джелял и старият хитрец измисля план как да оневини полицая.

Какво още ще се случи в епизода довечера, гледайте от 21 часа по бТВ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Успение на Пресвета Богородица е един от най-големите християнски празници,…