Леят куршум на Есма султан, а в пръснатото олово се виждат лоши предсказания

Тази вечер в епизода на турския хитов сериал „Завинаги“ Сюрея заварва Фарук в дома на Бегюм и първоначално приема доста скептично обясненията им.

Фамилия Боран се пръска до момента, когато всички разбират, че Мурат е много зле

Желанието на Сюрея, което тя споделя с Фарук, е да се върнат в имението до оздравяването на Мурат. А след съвземането на катастрофиралия младеж, той е в пълно отчаяние от това, че не може да се движи. Всички се въртят около него, но Мурат е страшно изнервен и ги гони от стаята си. Зейнеп също го окуражава, но безуспешно.

По искане на Фарук, Бегюм го кани, за да разгледа снимки от по-ранното детство на Емир. Сюрея е разбрала за болестта на лекарката. Отива в дома ѝ, но намира там съпруга си. Фарук се опитва да се оправдае, някаква гузност се усеща и в поведението на Бегюм, а Сюрея улавя това от въздуха. Създава се конфузна ситуация, защото Бегюм и Фарук мислят, че Сюрея е разбрала всичко и не знаят как да реагират. В един момент става ясно, че информацията ѝ е само за болестта и тогава Бегюм се намесва в защита на Фарук, че тя не е искала да кажат на Сюрея, докато не се видят резултатите от изследванията. Сюрея я прегръща с увещанието, че всичко ще се оправи и че те двамата с Фарук ще бъдат до нея, защото я възприемат като част от семейството.

По-късно Сюрея пита Фарук за бащата на Емир и се възмущава от факта, че той не е до тях в такъв труден момент. Фарук премълчава отново.

Най-големите кошмари на Есма султан се сбъдват

В имението на Боран едно събитие предвещава, че в къщата и в семейството предстои да се случи нещо лошо. Леят куршум на Есма, а на ритуала присъства цялата прислуга. Оловото показва сътресения, а както вече знаете, Асие има способности да предсказва бъдещето било със сънищата си или с гледане на кафе. Тя също предупреждава господарката си.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)