Тази вечер в „Завинаги“ най-големите кошмари на Есма султан се сбъдват

Тази вечер в епизода от турската драма „Завинаги“от миналото изплуват най-големите кошмари на Есма султан, които тя се е надявала, че е прикрила успешно.

Емир е все още в имението на гости и е под прицела на изучаващите и стреснати погледи на цялото семейство Боран. Със случващото не са наясно само Сюрея и Ипек. Засега… Фарук играе футбол с момчето, а когато сядат на масата става ясно, че предпочитанията им за храната са едни и същи и не само.

Есма е в паника, че Фарук ще разбере как тя е прогонила Бегюм от живота му. Страховете ѝ се сбъдват. Двамата със сина си се скарват жестоко. Кошмарите на владетелката придобиват реални очертания и са навсякъде около нея.

Ще познаете ли тази актриса? Всяка делнична вечер тя е пред българските зрители

Фарук продължава да търси Бегюм, за да разбере истината за Емир. А малкият е толкова привързан към Сюрея, която както винаги е наблюдавана отстрани с много нежност от Осман. Той винаги се опитва да я предпази да не бъде наранена и именно затова настоява пред по-големия си брат да разкаже всичко на съпругата си честно и откровено.

Интуицията на Сюрея ѝ подсказва, че нещо между Бегюм и Фарук се е случило в миналото и тя започва да задава въпроси.

Вижте и чуйте Фарук и Сюрея от “Завинаги” извън теленовелата (ВИДЕО)

Стараейки се да не отказва нищо на жена си, Фикрет разказва на Ипек какво е станало преди 10 години. Но разбира се толкова, колкото знае. Самият той обаче още не е наясно какви облаци са надвиснали над неговата собствена глава. Адем обмисля планове как да го съсипе окончателно, а с това да навреди и на Фарук.

Епизодът завършва драматично. Сюрея се прибира в стаята си и кого мислите намира вътре?

Гледайте серията довечера от 20 часа по бТВ. Завесата от поредната тайна, която е спуснала Есма се вдига.


image0 (9K)